Cinsiyet tahmini alabilir miyiiimmm☺️

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
13+2 olduk bugün dün kontrolümüz vardı fakat bebisim göstermedi sırtını döndü ayaklarını havaya dikti 😂🤦🏻‍♀️ doktorum haftaya tekrar çağırdı fakat ben cinsiyetini çok merak ediyorum ☺️ tahminde bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🐣
IMG-20231004-WA0008.webp

saglikla gelsin kucagina merak et işde annesi tahminle bilinmezki 😆 ben 8 ay bekledim her kese sordum karnim neye benziyo diye catladim resmen 😆

saglikla gelsin kucagina merak et işde annesi tahminle bilinmezki 😆 ben 8 ay bekledim her kese sordum karnim neye benziyo diye catladim resmen 😆
Tahmini bile çok güzel geliyor 😂 henüz karnım öyle afaki büyüklükte olamadığı için herkes içinden geçeni söylüyor 😂 bende bı kız hissediyorum bir erkek 😂😂

Tahmini bile çok güzel geliyor 😂 henüz karnım öyle afaki büyüklükte olamadığı için herkes içinden geçeni söylüyor 😂 bende bı kız hissediyorum bir erkek 😂😂
Allah saglikli bebişler versin kizda erkekde basimizin taci. ben ruyamda ne gorsem o cikti. ama ucuncude bebegimi ruyamda gordum ama kizmi erkekmi goremedim erkeye benziyodu erkek olur dusunuyodum kiz oldu ama yakisikli diyolar kizima saclar kivircik erkek bebek sanki 😆🤣yined edogru gormusum kiz olsada erkeye benziyo 🤣🤣

Allah saglikli bebişler versin kizda erkekde basimizin taci. ben ruyamda ne gorsem o cikti. ama ucuncude bebegimi ruyamda gordum ama kizmi erkekmi goremedim erkeye benziyodu erkek olur dusunuyodum kiz oldu ama yakisikli diyolar kizima saclar kivircik erkek bebek sanki 😆🤣yined edogru gormusum kiz olsada erkeye benziyo 🤣🤣
Bende hep rüyamda kız görmüştüm ama erkek hissediyorum 😂😂😂

13+2 olduk bugün dün kontrolümüz vardı fakat bebisim göstermedi sırtını döndü ayaklarını havaya dikti 😂🤦🏻‍♀️ doktorum haftaya tekrar çağırdı fakat ben cinsiyetini çok merak ediyorum ☺️ tahminde bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🐣Eki Görüntüle 3312734
🤍🌿Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah erkek gibi hissettim ben

Back
X