Cinsiyet tahmini alabilir miyiiimmm☺️

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
13+2 olduk bugün dün kontrolümüz vardı fakat bebisim göstermedi sırtını döndü ayaklarını havaya dikti doktorum haftaya tekrar çağırdı fakat ben cinsiyetini çok merak ediyorum tahminde bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

saglikla gelsin kucagina merak et işde annesi tahminle bilinmezki ben 8 ay bekledim her kese sordum karnim neye benziyo diye catladim resmen

saglikla gelsin kucagina merak et işde annesi tahminle bilinmezki ben 8 ay bekledim her kese sordum karnim neye benziyo diye catladim resmen
Tahmini bile çok güzel geliyor henüz karnım öyle afaki büyüklükte olamadığı için herkes içinden geçeni söylüyor bende bı kız hissediyorum bir erkek

Tahmini bile çok güzel geliyor henüz karnım öyle afaki büyüklükte olamadığı için herkes içinden geçeni söylüyor bende bı kız hissediyorum bir erkek
Allah saglikli bebişler versin kizda erkekde basimizin taci. ben ruyamda ne gorsem o cikti. ama ucuncude bebegimi ruyamda gordum ama kizmi erkekmi goremedim erkeye benziyodu erkek olur dusunuyodum kiz oldu ama yakisikli diyolar kizima saclar kivircik erkek bebek sanki yined edogru gormusum kiz olsada erkeye benziyo

Bende hep rüyamda kız görmüştüm ama erkek hissediyorum

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah erkek gibi hissettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…