Kiz benceKizlar 8 haftalık ve 12 haftalik ultroson fotoları mi atıyorum tahmin edebilirmisiniz 2. Gebeliğim
Ah ins ya sağlıklı sihatli hayirlisindan kızdır insKiz bence
Ilk çocuğunuzun ultrason görüntüsu var miAh ins ya sağlıklı sihatli hayirlisindan kızdır insilk çocuğum erkek rabbim ins kız duygusunuda tattirir tşkler
Evet var atıyım çok net değil amaIlk çocuğunuzun ultrason görüntüsu var mi
2. Resmin en alttaki kese goruntusunden erkek görünüyorKizlar 8 haftalık ve 12 haftalik ultroson fotoları mi atıyorum tahmin edebilirmisiniz 2. Gebeliğim
Hep sizinle zit cevap veriyoruzKiz bence
Diğerleri.2. Resmin en alttaki kese goruntusunden erkek görünüyor
Ben öğrenince yazarım buraya ama ins kızdırHep sizinle zit cevap veriyoruzsonra etiketlemiyorlarda cinsiyeti su diye
Insallah yaniliyorumdur o zamanBen öğrenince yazarım buraya ama ins kızdır
İnsInsallah yaniliyorumdur o zaman
Cevremdekilerde hep tuttu ama oglunuzun keseside farklıymıs o kac haftalik goruntusuİnsçünkü ilki erkek tabi bu nce sağlık ama insan ikisinide tatmak istiyor genelde tutuyor mu tahminleriniz
Onunkide 8 ve 12. HaftaCevremdekilerde hep tuttu ama oglunuzun keseside farklıymıs o kac haftalik goruntusu
Tamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olurOnunkide 8 ve 12. Hafta
Oğlumun ki yok ama ilk fotom var bunda atayım çok net değil ama usglerTamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olur
benimkine de yorum yapar mısınız 7 haftalık görüntüsü:)Tamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olur
Erkek canim ya uzunlamasına kese cunkuOğlumun ki yok ama ilk fotom var bunda atayım çok net değil ama usgler
Öyle mi oluyorErkek canim ya uzunlamasına kese cunku
Kiz gibi geldi banabenimkine de yorum yapar mısınız 7 haftalık görüntüsü:)
çok teşekkür ederim ilk çocuğum olduğu için farketmiyor sadece meraktanKiz gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?