Sağlikla kucaginza alın insallahçok teşekkür ederim ilk çocuğum olduğu için farketmiyor sadece meraktan
Mely15 bu isteKizlar 8 haftalık ve 12 haftalik ultroson fotoları mi atıyorum tahmin edebilirmisiniz 2. Gebeliğim
Ozelden yazip sorduklarında hep tutturdum ama buralari bilmiyorumHep sizinle zit cevap veriyoruzsonra etiketlemiyorlarda cinsiyeti su diye
Benimde genlde tuttu ama yaknlarmdan burada yorumladklarm geri donus yapmadlarOzelden yazip sorduklarında hep tutturdum ama buralari bilmiyorum
Bence kız bebis6+3 de geçen hafta böyleydi
Bende hep erkek gibi hissediyorum inş erkektir sağlıklı olsun da gerçiBence kız bebis
Insallah yanıliyorumdur o zamanBende hep erkek gibi hissediyorum inş erkektir sağlıklı olsun da gerçibelli olsun mutlaka yazacağım ama özelden size bu nokta bari yazayım çünkü konuyu bulamıyorum nickleri unutuyorum
Eski konulardan bırı daha vardı tahmın yapan onuda arıyorum bulursam etiketleyeceğim sözü vardı banaBaşka tahmin yapacak yok mu bana
İyi olur benim 2. Ama merak daha çok oluyorEski konulardan bırı daha vardı tahmın yapan onuda arıyorum bulursam etiketleyeceğim sözü vardı bana
Benım ilk bebek olacak kısmet olursa ama hep içime doğan erkek olacağı yonundeydi ilk çocuk ve hislerim kuvvetlidir gercı sağlıklı olsun daİyi olur benim 2. Ama merak daha çok oluyor
Aynen sana ikiside lazım fark etmez sağlıklı olsunda insBenım ilk bebek olacak kısmet olursa ama hep içime doğan erkek olacağı yonundeydi ilk çocuk ve hislerim kuvvetlidir gercı sağlıklı olsun da
Erkek keseye göre en iyi 11 12 13 haftalarAradığım konu bende merak ediyorum 7+3
Erkek keseye göre karindanmi bakildi6+3 de geçen hafta böyleydi
Evet ıkısıdw benim karın ultrason ıkısıdeErkek keseye göre karindanmi bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?