Cinsiyet tahmini değişir mi ?

pranayama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
1.104
2.170
83
39
Kızlar bugün ikili testte doktor 12+2’de çok emin bir şekilde %97 erkek dedi. Ama alışveriş yapmayın dedi. Bu kadar erken bu kadar yüksek bir oran beklemiyordum. Sonradan değişir mi acaba kafama takıldı. Sizler de bir bakıp yorum da bulunabilir misiniz ?

Bizim 15 kontrolde belli oldu erkek dedi öyle de oldu o kadar Yüksek oranda dediyse değişmez bence ama niye kıyafet almayın deyip yanılma payı koymuş saçma

Bizim 15 kontrolde belli oldu erkek dedi öyle de oldu o kadar Yüksek oranda dediyse değişmez bence ama niye kıyafet almayın deyip yanılma payı koymuş saçma
Ne olur ne olmaz diye düşündü sanırım. Ama yine de 12.haftada bu kadar yüksek orana şaşırdım. Makineler artık baya gelişmiş sanırım :)

Ne olur ne olmaz diye düşündü sanırım. Ama yine de 12.haftada bu kadar yüksek orana şaşırdım. Makineler artık baya gelişmiş sanırım :)
Erkek erken belli olur derler ben pek takmam öyle şeyleri yani sonuçta belli olmaz bu işler ablamın doğuma kadar erkek dendi doğumda kız oldu
Siz yinede bekleyin kesinleşene kadar sağlıklı olsun da minik

Erkek erken belli olur derler ben pek takmam öyle şeyleri yani sonuçta belli olmaz bu işler ablamın doğuma kadar erkek dendi doğumda kız oldu
Siz yinede bekleyin kesinleşene kadar sağlıklı olsun da minik
Doğuma kadar erkek zannedip doğumda kız olursa şok geçirirdim herhalde Zaten isim bulmak o kadar zor ki

Doğuma kadar erkek zannedip doğumda kız olursa şok geçirirdim herhalde Zaten isim bulmak o kadar zor ki
Bende şok olurum valla
Aynn isim meselesi zor ya Allah yardımcınız olsun Ama tatlı güzel yorucu telaşlar

Canım benim de ikili test yapılırken erkek dedi, iki hafta sonraki kontrolde bir başka dr yine erkek dedi. İki hafta sonra tekrar erkek dendi. Kesin gibi olmasına rağmen o heyecan ile alışveriş yaptım ama iki cinsiyette de kullanılabilecek şeyler aldım. Sarı krem gri tonlarda birkaç parça tulum zıbın, banyo havlusu vs. Eğer sen de o ilk heyecanı atmak için alış veriş yapacaksan bu şekilde yapabilirsin. Çok erken farkındaydım ama hele ki ilk gebelik olunca insan kendine söz geçiremiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar 16+5 günlük hamileyim 5 gün önde gidiyormuş bebek cinsiyet 12 haftalık demişti hala aynı kız dedi ayrıntılı da değişen oldu mu hiç hazırlık yapsam diyorum ama sürpriz yaşamam değil mi başına gelen oldu mu duydunuz mu yada

Canım bana 12 de kız gibi sanki dedi doktorum oran felan vermedi ama alışveriş de yapma dedi 16 da kesin erkek dedi ama yinede alışveriş yapmıyorum bekliyorum 21. Haftadayım 3 doktora göründüm üçüde erkek dedi ama ben temkinliyim son aylarda alışveriş yapacağım şimdilik sadece liste yapıyorum beğendiğim şeyleri

Bana 16 da kesin erkek denildi ayrıntılıda da erkek olduğu netleşti canım bide bizde 16. Haftada 1 hafta önden gidiyorduk sonrasında sata göre gitmeye başladı yani şuan regl tarihimle haftam aynı ama 15. Hafta kontrolümde bebek 16+2 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…