Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini için ne dendiyse bende tersi cikti :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Çin takvimi, bioritm, karında yüzük çevirme, kesede duruş, kalp atış hızı, bhcg değeri, koca karı yöntemleri, ekşi yemek, karın şekli... hepsi hepsi ama heeepsi kız olacak derken, doktorum bugün % 90 erkek dedi. Şu an 12+4 haftalik, belki 16'da değişir ama % 90 da biraz zor değişir gibi.. Kızım olsun çok istemiştim, Allah hayırlı ve sagliklisini versin, inşallah ikinci bebeğe..
Diyeceğim o ki, bunların hiç birine güvenmeyin. Eğlence olsun diye bakiyosaniz ayri tabi :) herkese mutlu hamilelikler ve saglikli dogumlar dilerim.

inşallah bebişlerimiz 16. haftada değişir benim de oğlan ama benim bir oğlum daha vardı o yüzden kız için çok hayaller kurmuştum geçen hafta öğrendim ben de.Allah affetsin o kadar üzüldüm kii anlatamam.Rabbimin mucizeleri çoktur diye hep dua ediyorum karnımdakini kucağıma kız evlat olarak ver diye sana da dua ederim sen de bana et olur mu??

Çin takvimi, bioritm, karında yüzük çevirme, kesede duruş, kalp atış hızı, bhcg değeri, koca karı yöntemleri, ekşi yemek, karın şekli... hepsi hepsi ama heeepsi kız olacak derken, doktorum bugün % 90 erkek dedi. Şu an 12+4 haftalik, belki 16'da değişir ama % 90 da biraz zor değişir gibi.. Kızım olsun çok istemiştim, Allah hayırlı ve sagliklisini versin, inşallah ikinci bebeğe..
Diyeceğim o ki, bunların hiç birine güvenmeyin. Eğlence olsun diye bakiyosaniz ayri tabi :) herkese mutlu hamilelikler ve saglikli dogumlar dilerim.

zaten bu saydıklarının hepsi hurafe benimde iki kızım var onlarda da herşey erkek dedi ama bendede tutmadı ama şimdiki hamileliğimde hiç birşeye bakmadım Allah nasip ederse benimde oğlum olacak :24:

Back
X