Cinsiyet tahmini ki:)

Yusasifff

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
22
1
1
36
Kızlar merhabalar bu konuda çok başlık açılmış ama ben yeniden açmak istedim 3.gebeligim iki oğlum var rabbim önce hayırlı ve sağlıklısıni nasip etsin asla ayrım yapmıyorum.ama gönlümde yatan bir de kızım olsun istiyorum.bugun doktordan geldim ultrason görüntüsüne göre yorum yapabilen var mı.9+1 ama 10+1 çıktı bir hafta önden gidiyormuş 6ve 7 haftada kanamam oldu şimdi geçti şükür.5,6,7 de çok yoğun bulantılar kusmalar oldu.simdi de bulantılarım var ama aşırı değil kusma olmuyor canım sürekli ekşi aci tuzlu şeyler çekiyor özellikle ne yersem tuzlu olsun istiyorum.kasik ağrım oluyor sürekli uyumak istiyorum.kokulara karşı hassasım.simdilik bu kadar :)

Bahsettiğiniz haftalarda her iki cinsiyette de insan ekşili tuzlu şeyler yemek istiyor. Ama ay ilerledikçe değişiyor benim tecrübe ettiğim bu. Kızımda doğurana kadar şalgam içmiştim oğlumda ise doğurana kadar waffle yedim. Allah hayırlısını versin gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın.

Teşekkür ederim rabbim önce sağlıklı hayırlı sonra da gönlümüzdekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…