- 22 Mart 2016
- 62
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi Derincikkk
-
Evet canım benim hislerimde erkekti ama kız istiyoduk tabiki hayırlısı çok mutluyuzTuttu yani çin takvimisağlıkla kucağına al canım allah anali babali buyutsun
Benim çin takvimi tutmadı :) erkek görünüyodu kız çıktı. Ama başka sitelerdende baktım kızda çıktı bişey anlamadım. Takvimler bozukmu neÇin takvimi.ve hep doğru çıkıyor hatta bir çok bayan buna here hamile kalacağı ay o belirliyor çevremde hep te doğru çıkıyor
Önce çin yaşını hesaplayacaksin sonra takvime bakacaksin.yani tesadüf belki genelde tutuyorBenim çin takvimi tutmadı :) erkek görünüyodu kız çıktı. Ama başka sitelerdende baktım kızda çıktı bişey anlamadım. Takvimler bozukmu ne
Yorumları okumadan yazdım sonra da silemedim ki zaten erkek veya kız fark eder mi ki sağlıklı olduktan sonraIyi de bebek erkek
Canım tesekkur ederim saolAaa Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben erkek demiştim
Canım çok saol allah razı olsunYorumları okumadan yazdım sonra da silemedim ki zaten erkek veya kız fark eder mi ki sağlıklı olduktan sonra
Erkek. Adını da kerem. bana da bakarmisin?
Daha önce yorum yaptım mı hatırlayamadım ama bebeğin erkek bebek gibi duruyor. Sağlıkla gelsin inşallah
bence kiz bu:)) belli olmuştur suanBu bebisede yorum yaparmisiniz? :)
Profil mesajında bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu yazmış. Bende merak edip bakmıştım.bence kiz bu:)) belli olmuştur suan
hayirlisi insallah :)Profil mesajında bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu yazmış. Bende merak edip bakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?