Öncelikle Allah bağışlasın,sağlıkla gelsin inşallah
Ayy belki bana da bir tahminimiz vardır 9+6Genital bölgesindeki çizgi yukarı doğru dik ise erkek , yatay ise kız diyorlar:)
Çizgi yatay gibiAyy belki bana da bir tahminimiz vardır 9+6
KızMerhabalar, cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz acaba anlayan varsa, ultrason karından yapıldı 7+3. Tabiki öncelikle sağlıklı olsun, ama meraktan soruyorum. Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3355309
Teşekkür ederimmmm bu hafta inşallah öğreniriz çok merak ediyoruz kızım isim ariyorÇizgi yatay gibi
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah. Hep hayalimde kızım olursa Adını Asel Ada koymak. Ya da Asel. BakalımTeşekkür ederimmmm bu hafta inşallah öğreniriz çok merak ediyoruz kızım isim ariyor
Gonlunce olsun hersey canim :) Gülce yağmur pelin diyor bu aralar erkek istemiyor. Ama olursa da napalm diyor.Ayyy sağlıkla gelsin inşallah. Hep hayalimde kızım olursa Adını Asel Ada koymak. Ya da Asel. Bakalım
Erkek bence senin, kese şeklimiz benziyor konumları da aynı. Banada vajinal bakılmıştı. Doktor erkek dedi banaBana da tahminde bulunur musunuzzvajinadan bakıldı
Amin teşekkür ederim. Rabbim nasip etsin inşallahGonlunce olsun hersey canim :) Gülce yağmur pelin diyor bu aralar erkek istemiyor. Ama olursa da napalm diyor.
Ay doktor kiz demistiÖncelikle Allah bağışlasın,sağlıkla gelsin inşallahBence erkek gibi
Olabilir benimki tahminAy doktor kiz demistibacak arasi fotosunda boş görünüyor
Sağlıklı olsun da insan merak da etmiyor değil çok teşekkür ederimErkek bence senin, kese şeklimiz benziyor konumları da aynı. Banada vajinal bakılmıştı. Doktor erkek dedi bana
Kısslarrr bana da bakınnnnBenim minnoşuma da bakar mısınızcinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsun yeter ki her ikisine de çok mutlu oluruz sadece tahmin
Banada bir tahminde bulunurmusunOlabilir benimki tahmin
Tahmin yürütenlere şaşırıyorum doktor bile bu haftalarda anlamazken doktor olmayanlar nasıl anlasınMerhabalar, cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz acaba anlayan varsa, ultrason karından yapıldı 7+3. Tabiki öncelikle sağlıklı olsun, ama meraktan soruyorum. Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3355309
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?