- 15 Ağustos 2023
- 100
- 18
- 18
- Konu Sahibi BIRISI_ISTE
-
Kesye gore cinsiyt tahmni yapilioms . Acaba benimki nedrAa aynıyız sanırımbebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Senin cinsyt ne . Benimde kese yukardaAa aynıyız sanırımbebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Hiç bilmiyorum doktor yorum yapmadı merak da etmiyorum açıkcasıSenin cinsyt ne . Benimde kese yukarda
Anladımm benim ilk olduğu için kız erkek farketmez sağlıkla gelsin yeter diyorum. Siz erkeği de tadarsınız umarım istiyorsanızHmm anldm hayrlisi inslh .. bende iki kiz var ikisnde mide bulntsi 4aya kadr bisy yiyemedim ama ne bilim bunda normlim snki hamile deil gbi sadce bas agrisi yuzde svilce cogldi bunu meerak etim gercktn
Ben de ölçtü herşey iyi dedi kıza benziyo dedi ama kızlar kendini hemen beli etmezBugün doktor bana ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba
hamileliğim boyunca hep açık renkti tahmini kıza benziyo dedi doktor sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 3 yıl bekledim rabbim isteyen herkese nasip etsinne kadar dogru bilmiyorum ama idrar rengine gore de cinsiyet tahmini yapiyorlar idrar koyu sari turuncu gibiyse acik renk yesil gibiyse erkek diyorlar benim kizimda cok koyuydu idrarim mesela
Aa aynıyız sanırımbebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Amin canim amin bu duaya okadar ihtiyacim varkihamileliğim boyunca hep açık renkti tahmini kıza benziyo dedi doktor sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 3 yıl bekledim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cinsiyetini öğrendin miHmm anldm hayrlisi inslh .. bende iki kiz var ikisnde mide bulntsi 4aya kadr bisy yiyemedim ama ne bilim bunda normlim snki hamile deil gbi sadce bas agrisi yuzde svilce cogldi bunu meerak etim gercktn
Bu bence dogru degilne kadar dogru bilmiyorum ama idrar rengine gore de cinsiyet tahmini yapiyorlar idrar koyu sari turuncu gibiyse acik renk yesil gibiyse erkek diyorlar benim kizimda cok koyuydu idrarim mesela
Erkek gibiFotorafı unutmuşum
Kız gibiAa aynıyız sanırımbebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Yaaa valla doktor dedi kıza benziyo ama ben erkek hisediyorum kız da olsa da kızlar çok tatlıErkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?