Cinsiyet tahmini ☺️

Fotorafı unutmuşum

Eklentiler

• 5484DAE8-282F-45EF-BD4E-1BFBED2E0B35.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 369
Aa aynıyız sanırım bebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık

Eklentiler

• 6AAF123C-FBA7-4EF0-8B6F-C94EA6223442.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 292
Aa aynıyız sanırım bebeklerin duruşu bile benziyor bak ben de atıyorum benim 11+1 ama ultrasonda 12 çıktık
Kesye gore cinsiyt tahmni yapilioms . Acaba benimki nedr

Eklentiler

• Screenshot_20231006_124718_Gallery.webp
    18 KB · Görüntüleme: 216
Hmm anldm hayrlisi inslh .. bende iki kiz var ikisnde mide bulntsi 4aya kadr bisy yiyemedim ama ne bilim bunda normlim snki hamile deil gbi sadce bas agrisi yuzde svilce cogldi bunu meerak etim gercktn

Hmm anldm hayrlisi inslh .. bende iki kiz var ikisnde mide bulntsi 4aya kadr bisy yiyemedim ama ne bilim bunda normlim snki hamile deil gbi sadce bas agrisi yuzde svilce cogldi bunu meerak etim gercktn
Anladımm benim ilk olduğu için kız erkek farketmez sağlıkla gelsin yeter diyorum. Siz erkeği de tadarsınız umarım istiyorsanız

Ayn iki kiz olunca . Birde oglan olsun istyo insn . Esim cok istyoo ama saglik olsundaa

Bugün doktor bana ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba

Ben de ölçtü herşey iyi dedi kıza benziyo dedi ama kızlar kendini hemen beli etmez

ne kadar dogru bilmiyorum ama idrar rengine gore de cinsiyet tahmini yapiyorlar idrar koyu sari turuncu gibiyse acik renk yesil gibiyse erkek diyorlar benim kizimda cok koyuydu idrarim mesela

ne kadar dogru bilmiyorum ama idrar rengine gore de cinsiyet tahmini yapiyorlar idrar koyu sari turuncu gibiyse acik renk yesil gibiyse erkek diyorlar benim kizimda cok koyuydu idrarim mesela
hamileliğim boyunca hep açık renkti tahmini kıza benziyo dedi doktor sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 3 yıl bekledim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu bence dogru degil yani kişinin su içme oranına göre idrar rengi değişebilen bişey cünkü.
Ben su içmediğimde kopkoyu oluyo ama gün içinde su içmeye özen gösteriyorum apacık hatta sarı bile degil sarımtırak gibi oluyo hangisi baz alıncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…