- 18 Temmuz 2023
- 60
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi kelebekdiyari2
Kizlar ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini yapabilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tam erkek pozisyonu gibi duruyorKizlar ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini yapabilen varmı
Duruşundan mı anladınız acabaBu tam erkek pozisyonu gibi duruyor
Kıza benzettim sonucu ogrenince yazarsiniz artıkimKizlar ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini yapabilen varmı
Evet erkeklerin kafa tarafı ultrasonda %80 sol tarafta oluyorDuruşundan mı anladınız acaba
Benim ultrsnda boyle ama bnim dha kucuk.. sizin beli oldumuKizlar ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini yapabilen varmı
Benimkinede bakarmisinz rica etsemKıza benzettim sonucu ogrenince yazarsiniz artıkim![]()
Kız gibi canımBenimkinede bakarmisinz rica etsem
Nerden anladiniz peki merak ediyorumKız gibi canım
Çok video izledim kız gibi geldi bana mehmetboz var insda izle bak senin bebeğinin aynısı var kızNerden anladiniz peki merak ediyorum![]()
Tamam bakacagim cok teşekkür ederimÇok video izledim kız gibi geldi bana mehmetboz var insda izle bak senin bebeğinin aynısı var kız
Teşekkür ederim daha belli değilKıza benzettim sonucu ogrenince yazarsiniz artıkim![]()
Çok video izledim kız gibi geldi bana mehmetboz var insda izle bak senin bebeğinin aynısı var kız
Benimkini de tahmin edebilir misinizKız gibi canım