- 31 Ocak 2023
- 26
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi ketumserhatun
-
Canım doktor göremedi mi cinsiyeti? Bende 13 haftada gidecektim …Eki Görüntüle 3234171 Cinsiyet tahmini
Hissiyat olarak kız gibime geldi nedense…Eki Görüntüle 3234171 Cinsiyet tahmini
Söylemedi göremedi daha doğrusuCanım doktor göremedi mi cinsiyeti? Bende 13 haftada gidecektim …
Ben oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
Ya da kız ya da erkek olsa fark eder mi?
13.haftada alışveriş yapacak değilsiniz
sadece merak..Ben oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
13.haftada alışveriş yapacak değilsiniz heralde?
Doktor da öyle dediHissiyat olarak kız gibime geldi nedense…
Ne var bunda anlayamadım. Hepimiz heyecanla herşeyi burada sorup bilgileniyoruz. Ki belki de 13. Haftada alışverişe başlayacak kime ne ki? Tahmin yapmayacaksanız posta cevap vermek zorunda da değilsiniz.Ben oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
Hayırlı olsun canım.Eki Görüntüle 3234171 Cinsiyet tahmini
Fark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicamBen oldu bitti merak ederim zamanı gelince doktor söyleyecek zaten neden beklemez insanlar?
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım.
Ben de arkadaş gibi kız hissediyorum. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Fark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicamama gönül ister iki cinsiyetide tatmak… bunu yargılayanlarıda hiç anlamıyorum…
Evet bizim de ilk olduğu için heyecanlı bekleyiş söz konusuFark eder benim için. Bir oğlum var doğal olarak sonrakinin kız olmasını çok isterim. Ne var bunda? Ha Allah vermezse yine oğlum oldu diye paralamıcam kendimi. Oğlum olursada sevinicamama gönül ister iki cinsiyetide tatmak… bunu yargılayanlarıda hiç anlamıyorum….
Eşimde erkek hissediyor bende hiç bir hissiyat yok o yönde nötrüm normalde anneler hisseder derler
Evet insan heyecanlı oluyor. Fark etmezse bile kız mı erkek mi merak ediyor. Tabi her şeyden önce sağlıkEvet bizim de ilk olduğu için heyecanlı bekleyiş söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?