Evet hamile kaldiginiz yaşi soylediniz sandimHamile kaldığım yaş önemli değilmi
26+ 9-9 sonuç 26 çift oldugu icin kiz batil inanç tabi ama cogu kiside
Son adet tarihinizi yazmaniz lazim ona gore bakalim26 yas 17 Eylül ( dollenme )hamile kaldığım tarih 06.06.1997 doğumluyum benimkini de hesaplar misiniz ekteki bebisin ultrasonu 10 hafta 2 günlükken
10 Eylül ama doktor gec dollenme olmus son adet tarihi sorarlarsa 17 Eylül de dediSon adet tarihinizi yazmaniz lazim ona gore bakalim
26-9-9 26 çift kiz ama şunuda soyliyim en iyisini Allah bilir bu teori sadece canim10 Eylül ama doktor gec dollenme olmus son adet tarihi sorarlarsa 17 Eylül de dedi
26-9-9 26 çift kiz ama şunuda soyliyim en iyisini Allah bilir bu teori sadece canim
Amin canim rabbim sana hayirli ve sağliklisini nasip etsin hepimizin ihtiyaci olan buAllahtan hayırlısı inşallah canim teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilk bebegim kiz istiyorum dua et inşallah
KızRica etsem banada bakar mısınız
Cinsiyetiniz belli oldumuAy sonunda bıri cevap yazmış çok teşekkür ederim gerçekten inşallah öyledir iki kızım var gönül istiyor ki bu da erkek olsun başta sağlık tabiki ama
Evet doktor erkeğe benziyor büyük ihtimalle erkek bebek dedi bu hafta tekrar randevum var bakalım bu sefer ne diyecekCinsiyetiniz belli oldumu
Merhaba lütfen banada bakar mısınız 12 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor ama tam emin değilim dedi şuan 16 haftalığım kontrole gittim bebek ters çevirmiş görünmüyor dediHamile kaldığım yaş önemli değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?