- 22 Kasım 2015
- 61
- 41
- 3
- Konu Sahibi Karcicegi1453
-
Arkadaşlar ultrason görüntülerine göre tahmin yapabilecek arkadaslar varmi? Bunlar sadece eglence amaçlı tabiki en iyisini Allah bilir. Bu arada sol yumurtalıkta kist var sanırım sağda bebişim. 2 kızım dua edin inşallah birde oğlum olurrrr
cinsiyeti belli olmuştur muhtemelen 18.hafta yazıyor gerçi ama bi tahmin ediyim :) muayene karındansa ve keseye sağdan girmişse kız olma ihtimali yüksek. eğer vajinal muayeneyse ( bunların hepsi 6 -8 hafta arası için yorumlar) erkek gibi duruyo. yuazarsan çok sevinirim çün
Canım doktora en son gittiğimde 14 haftalıktım. Simdi ise 17 deyim. Henüz gitmedim doktora cuma günü gitmeyi düşünüyorum :) bizde çok merak ediyoruz hep içime erkek doğdu bakalım Allah neyi nasip etmişse cumaya belli olur inşallah :) vajinal muayene değildi bu arada
Rbbim gönlündekini versin inşallah hayırlsııyla. anneler hissedermiş rüyandada gördüysen neyse o çıkar diyolar :)
Ahhh rüyalar ahhh bissürü gördüm iki cinsiyetide gördüm :)) du bakalım cumayı iple çekiyorum
Bende karışık rüyalar görüyorum cinsiyet düşünüyoruz ya ondandir:) benim bu bebişin hareketleri farklı,kızlarda seğirme şeklinde oluyordu hareketler.bunda atma şeklinde oluyor yani vurup çekiliyor gibi.zaten kızsa tüm teoriler bende çürüyecek:)
Tebrik ederim her Bebek başka bir annelik yaşatır insana. Sağlıkla alın kucağınıza güle oynaya analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
Çok teşekkür ederim bende çok sevindim tabiki çok istedim erkek olsun üçüncü diye ama ondan önce sağlıklo olsun diyoruz ya o benim için kat ve kat daha önemliydi. Çünkü engelli bir evladım var. Sağlığı sıhhati yerinde olsunda ha kız olmuş ha erkek farketmez :)
Ya bu haftadan sonra yanılma olmaz heralde bende 17 nin içindeyim ama bi çıkıntı var dedim bariz görünüyor. Sonra haklısın bi çıkıntı var ama ben yine kız diyeyim dedi. Sadece şu belirsizlik insanı bazen gıcık ediyor :)Havalianne__
Sadecedoktor değil bende gördüm heyecan tavan yaptı o anda :) ama kızlardada çıkıntı oluyor dedi. Hani kız bu kesinlikle dese vallaha kabulüm yerim ben onu :) ama çıkıntı görünce dedim acaba bişeler alsam değişirmiki
Biseyler almak için acele etme cnm,bende bisey almadim daha:) bana kıza benzettim dedi kesin demedi kesin dese bende biseyler alacam ama demedi.3 boyutluya girecekmişim obur ay o zaman belli olur dedi,hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Amin amin inşallah hayırlısı hakkımızda :) ama daha erkek demez bu saatten sonra bana öyle geliyor. Ama içimdeki his ya erkekse diyor
Benimde kesin değilde 2 doktorda kıza benzetti bende o yüzden kızmış diye düşünüyorum,bide kız çocukları geç gösterirmiş ya.bide Dediğin gibi kendini göstermedi ve erkekse diyede umutlanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?