Doğuma Hazırlık CİNSİYET TAHMİNİ YAPABİLENLERR :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
en kesin yanıt ayrıntılı ultrasonda diyor herkes bana
3 tür dr bana kız dedi ben hep erkek hissettim
bilemedim valla
ama artık kızım diye seviyorum doktorum çok emin kendinden

Benim bi oğlum bi kızım var oğlumu 18. Haftada öğrendim cinsiyeti bellimi dedim doktor direk oğlunuz olucak dedi kızımı 16. Haftada sordum kıza benziyo dedi 22. Haftada yine sordum kız dedi şimdiki daha belli değil kızda var oglanda hiç bi şey hissetmiyorum otekilerde ne hissedersem doğru cıkıyordu

Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin. İkidir kıza benzetiyodu en son gittim yine kız dedi. Ama 17 inci haftda çıkıntı olması da kafamı karıştırdı. Kızlarda 20 inci haftalarda tamamen kayboluyor dedi. Du bakalım 2 hafta sonra bir daha gidicem ama bana kız gibi geliyor. Çünkü bu güne kadar çıkmayan pipi bu saatten sonra da çıkmazzzx

İnşallah gönlüne göre verir rabbim bende erkekçi değilim ama olmasa isterdim bi oğlum olsun her iki meyvayıda tatmak istiyor insan

Ya ben meraktan ölcem okudum erkek için can atalrda var kız içim can atanlarda benm gibi Allah gönlümüze göre versin hepimin önce sağlıklı ve hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…