- 19 Temmuz 2024
- 199
- 200
- 18
- Konu Sahibi Atanamayankomedyen
-
Bence erkek bende hamileyim de aynısı gibi:)Herkese merhabalar kızlar11+4 gebeyim bugün kontrolümüz vardı haftaya ikili taramaya gideceğiz doktorum yüksek ihtimalle cinsiyeti de öğreniriz dedi ama çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar tahminde bulunabilir mi rica etsem? Eki Görüntüle 3559853
Sizin de kız benceEki Görüntüle 3562998 Eki Görüntüle 3562999 Merhaba kızlar 12+1 gebeyim cinsiyet tahminin de bulunabilir misiniz
doktor bugün %85 kız dediHerkese merhabalar kızlar11+4 gebeyim bugün kontrolümüz vardı haftaya ikili taramaya gideceğiz doktorum yüksek ihtimalle cinsiyeti de öğreniriz dedi ama çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar tahminde bulunabilir mi rica etsem? Eki Görüntüle 3559853
Ramzi teorisine göre erkek görünüyor Bebişibiz öğrenince yazarsınızEki Görüntüle 3565915 14 haftalık tahmininiz nedir
Doktor %70 erkek dediRamzi teorisine göre erkek görünüyor Bebişibiz öğrenince yazarsınız
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah ben de hamileyim bana da dua eder misiniz bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterimDoktor %70 erkek dedi
Bakar mısınızRamzi teorisine göre erkek görünüyor Bebişibiz öğrenince yazarsınız
Anlıyorsanız bakabilir misinizSizin de kız bence
Erkek doğdu içimeHerkese merhabalar kızlar11+4 gebeyim bugün kontrolümüz vardı haftaya ikili taramaya gideceğiz doktorum yüksek ihtimalle cinsiyeti de öğreniriz dedi ama çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar tahminde bulunabilir mi rica etsem? Eki Görüntüle 3559853
Şey kimin için yazdınızErkek sanırım nubu öyle gösteriyor
Sizin için tahminde bulundumŞey kimin için yazdınız
Ya bana aynı günde erkek ve kız denildi şaşırdım en son kız dedi ama erkek geliyor nedense bacak arasında vardı baktınız mı birde nub görünüyor mu gösterir misinizSizin için tahminde bulundum
Ramzi teorisine göre bebek sağ tarafa yazmışsa erkek sola yazmışsa kız olur derler oradan yola çıkınca sizin afacan sağa yatmış ultrason kağıdını simetrik olarak hesapladığınızda görürsünüz zatenYa bana aynı günde erkek ve kız denildi şaşırdım en son kız dedi ama erkek geliyor nedense bacak arasında vardı baktınız mı birde nub görünüyor mu gösterir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?