- 22 Mart 2023
- 219
- 71
- 28
- 26
- Konu Sahibi Atanamayankomedyen
-
AA evet dogru ilk bebişim kızdı gercekten solda hissettim ve öyleydi bu sağda ve hareket ediyor hep o tarafta 17 haftalık olcak yarın Buda sağda ne bilim erkek olur diye cok heveslendim ama en son kız dendi kararsız kaldıkRamzi teorisine göre bebek sağ tarafa yazmışsa erkek sola yazmışsa kız olur derler oradan yola çıkınca sizin afacan sağa yatmış ultrason kağıdını simetrik olarak hesapladığınızda görürsünüz zaten
Bu arada erkek bebek kız bebeğe göre daha büyük olur vücudu dahaRamzi teorisine göre bebek sağ tarafa yazmışsa erkek sola yazmışsa kız olur derler oradan yola çıkınca sizin afacan sağa yatmış ultrason kağıdını simetrik olarak hesapladığınızda görürsünüz zaten
Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin hamileyim bende senin için duacı olacağımAA evet dogru ilk bebişim kızdı gercekten solda hissettim ve öyleydi bu sağda ve hareket ediyor hep o tarafta 17 haftalık olcak yarın Buda sağda ne bilim erkek olur diye cok heveslendim ama en son kız dendi kararsız kaldık
Allah razı olsun rabbim her zaman hakkımızda iyi güzel olanı sevdirsin bizlere insanız herseyden istiyoruzBu arada erkek bebek kız bebeğe göre daha büyük olur vücudu daha
Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin hamileyim bende senin için duacı olacağım
Allah gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin inşallahRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah ben de hamileyim bana da dua eder misiniz bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim
Ramzi teorisine göre bebek sağ tarafa yazmışsa erkek sola yazmışsa kız olur derler oradan yola çıkınca sizin afacan sağa yatmış ultrason kağıdını simetrik olarak hesapladığınızda görürsünüz zaten
Belli oldumuHerkese merhabalar kızlar11+4 gebeyim bugün kontrolümüz vardı haftaya ikili taramaya gideceğiz doktorum yüksek ihtimalle cinsiyeti de öğreniriz dedi ama çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar tahminde bulunabilir mi rica etsem? Eki Görüntüle 3559853
KızEki Görüntüle 3562998 Eki Görüntüle 3562999 Merhaba kızlar 12+1 gebeyim cinsiyet tahminin de bulunabilir misiniz
Buna bakabilir misiniz size zahmetRamzi teorisine göre erkek görünüyor Bebişibiz öğrenince yazarsınız
En son kontrolde %85 kız dedi haftaya kontrolümüz var kesin olarak söylerim dediBelli oldumu
Kaç haftalikEn son kontrolde %85 kız dedi haftaya kontrolümüz var kesin olarak söylerim dedi
Şu an 15 haftalıkKaç haftalik
Bende 16. Hafta bugun ku doktorum da kiz dedi sağlıkla hayirla gelirler insallah. Ama ben hala erkek hissediyorumŞu an 15 haftalık
Tam emin değilim ama kız gibi yaaBuna bakabilir misiniz size zahmet
2 Hafta önce 2 kere gittim ikisinde de erkek dediler bende hala kız hissediyorum hisler değişmiyor alışmaya çalışınBende 16. Hafta bugun ku doktorum da kiz dedi sağlıkla hayirla gelirler insallah. Ama ben hala erkek hissediyorum
Aynen canım kabullendim artik2 Hafta önce 2 kere gittim ikisinde de erkek dediler bende hala kız hissediyorum hisler değişmiyor alışmaya çalışın
banada tahmin de bulunur musunuz kacıncı haftada bakılıyor bu teoiriDoktor %70 erkek dedi
Bana da tahmin yapar mısınRamzi teorisine göre erkek görünüyor Bebişibiz öğrenince yazarsınız
Rica etsem benim içinde bakarmısınız 7+3 karından bakıldıTam emin değilim ama kız gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?