Bence erkekKızlar 16+4 haftalık gebeyim fakat doktorum cinsiyet konusunda birsey soylemiyor bebek gostermiyor kendini sizce tahminleriniz nedir
Benim gibi sende kız diyorsun bende umudumu kesmiyorumBizim anlayabilmemiz mümkün değil. Fakat benim tahminim kız.. içimdeki his.. :)
Bana neden kiz geldi sanirim anlamıyorum hiç[/QUO
Olsun içine doğmuş belkide öyledir
Bencede nubu dikErkek bebek kesin gibi
Kız çok basit bazen karışık resimler oluyor oda biraz çok nub bakmayla alakalı araştırmayla falan. Bazen bebeklerin nub düz görünüyor ama uzunluğundan ve yerinden anlıyorsun erkek olduğunu falanBencede nubu dik
Bende öğrendim artık nub olayını
O kadar detaylı bilmiyorum henüz basit net olanları anlıyorum şimdilik diyelimKız çok basit bazen karışık resimler oluyor oda biraz çok nub bakmayla alakalı araştırmayla falan. Bazen bebeklerin nub düz görünüyor ama uzunluğundan ve yerinden anlıyorsun erkek olduğunu falan
Anlarsın anlarsınO kadar detaylı bilmiyorum henüz basit net olanları anlıyorum şimdilik diyelim
Bildiğim kadarıyla yaşın daha küçük kızları büyüttükleri sonra bide oğlan yaparsınAnlarsın anlarsınbenim ikinci kızım geliyor nasipse . Son çocuk :)) bu oğlan olsun istedim tabi bakmadığım nub resmî kalmadı artık görünce tanıyorum
Pipisi var ortadaEki Görüntüle 1997743
Bildiğim kadarıyla yaşın daha küçük kızları büyüttükleri sonra bide oğlan yaparsın
Benim de bi oğlum var bi oğlan daha geliyor nub için etiketlemiştim seni hatırlarsan :)
Sonraki kontrolde kesin erkek dedi doktor eve geldim ultrasona baktım ben yine kıza benzettim bi baksana sende :)
Yaaa yine mi tutmadıPipisi var ortadakesin oğlan canım . Senin bebişe oğlan demiştik zaten yanlış hatırlamıyorsam. Ay Yok ya ben iki çocukta kararlıyım kızlarımla mutlu bir ömür inşlh :))
Aynen valla gönül istiyor yalan Yok ama mutluyuz evlatlarımızla. Rabbim kokularını içimize çekmeyi nasip etsin sağlıkla. :))Yaaa yine mi tutmadıkukuya benzettim de ben neyse artık olan oldu bi kere allah can sağlığı versin
Kız erkek olayı tuzu biberi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?