Cınsiyet tahmini yapabilir misiniz

Evet bu düz çıkmış baya ama uzun ya. Erkek gibi kafası duruşu falan . Dr bişey demiyor mu

O kadar çok kız olmasını istiyordum ki ama bugün erkek olduğunu öğrendiğimde şok geçirdim Ama seninki kendini göstermiyor kız derler

) benimde iki tane kizim var allahima sükürler olsun. ikinci kizimdada ayni doktordu kiza benziyor demisti kiz oldu. Bunada erkege benziyor dedi. Bakalim hayirlisi ne ise o olsun diyorum. Cavabin icin sağol.
Yüzde doksan az bi oran değil. Rabbim gönlüne göre versin

hyr göstermiyor olsa bilee uzmn bi dr bunu tahmin eder sacmaaa bencede kız

Kizlar bir seyi cok merak ediyorum benim kizimin ultrasyon goruntulerinde kafasi solda 12 haftalik goruntulerde.ama simdi 12 haftalik 2.hamileligimde sag tarafta kafasi bir bilginiz varmi ayni durumda olanlardan msj bekliyorum

Kizlar bir seyi cok merak ediyorum benim kizimin ultrasyon goruntulerinde kafasi solda 12 haftalik goruntulerde.ama simdi 12 haftalik 2.hamileligimde sag tarafta kafasi bir bilginiz varmi ayni durumda olanlardan msj bekliyorum
İki kızımın kafası da sağdaydı değişik olunca cinsiyet farkı oluyor diyorlar :) tabi genelde solda olunca erkek ama senin kiler ters olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…