- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Erkek benceKızlar 16+4 haftalık gebeyim fakat doktorum cinsiyet konusunda birsey soylemiyor bebek gostermiyor kendini sizce tahminleriniz nedir
Canim sen bu isi cözmüssün :))Erkek bebek kesin gibi
At canım bakıyımCanim sen bu isi cözmüssün :))
Benim ilk yolladigim fotografa erkek demistin bitane daha var onuda kiz nuba benzetiyorum. Yollasam bakarmisin :))
At canım bakıyım
amiiiiiiinAynen valla gönül istiyor yalan Yok ama mutluyuz evlatlarımızla. Rabbim kokularını içimize çekmeyi nasip etsin sağlıkla. :))
Doktor 90% erkek dedi. Ama emin degildiEvet bu düz çıkmış baya ama uzun ya. Erkek gibi kafası duruşu falan . Dr bişey demiyor mu
Doktor 90% erkek dedi. Ama emin degildi
) benimde iki tane kizim var allahima sükürler olsun. ikinci kizimdada ayni doktordu kiza benziyor demisti kiz oldu. Bunada erkege benziyor dedi. Bakalim hayirlisi ne ise o olsun diyorum. Cavabin icin sağol.banada iki kızımda benziyor dediler :)) kız gibi oğlun olacak demek ki
Yüzde doksan az bi oran değil. Rabbim gönlüne göre versin) benimde iki tane kizim var allahima sükürler olsun. ikinci kizimdada ayni doktordu kiza benziyor demisti kiz oldu. Bunada erkege benziyor dedi. Bakalim hayirlisi ne ise o olsun diyorum. Cavabin icin sağol.
Sağol:))Yüzde doksan az bi oran değil. Rabbim gönlüne göre versin
Canım bariz kız :)) haber ver öğrendiğindeKızlar 16+4 haftalık gebeyim fakat doktorum cinsiyet konusunda birsey soylemiyor bebek gostermiyor kendini sizce tahminleriniz nedir
Doktorum bugün erkek dedi canım gönlümde yatan başkaydı tabi ama rabbim sağlık nasip etsin önceCanım bariz kız :)) haber ver öğrendiğinde
Allah kucagina vermeyi nasip etsin canim saglikla insallah benim gonlumden gecen olurDoktorum bugün erkek dedi canım gönlümde yatan başkaydı tabi ama rabbim sağlık nasip etsin önce
İki kızımın kafası da sağdaydı değişik olunca cinsiyet farkı oluyor diyorlar :) tabi genelde solda olunca erkek ama senin kiler ters olmuş :)Kizlar bir seyi cok merak ediyorum benim kizimin ultrasyon goruntulerinde kafasi solda 12 haftalik goruntulerde.ama simdi 12 haftalik 2.hamileligimde sag tarafta kafasi bir bilginiz varmi ayni durumda olanlardan msj bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?