Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet granul olanlar
Arkadaşım böyle şeyler yapmayın. Onları ben lavaboya dökerken bile yüzümü ellerimi kapatıyorum camı açıp kapıyorsun çekip çıkıyorum, siz neler yapıyorsunuz? Çok zararlı, Allah korusun bebeğinize bir şey olur yapmayın.
Elbet zamanı gelince öğrenirsin. Sağlıcakla gelsin.

Yok olmaz özellikle çişultrasonnn marka olmalı, yoksa doğru sonuç çıkmaz.
Tövbe estağfurullah, bide karbonata mı işiyorlardı neydi öyle bi şey de vardı.

1-2 hafta sonra öğrenecek, durduk yere başlarına iş açacaklar. O çamaşır suyunu soluması bile yeterince ağır bebek için. 1 hafta önce öğrensen ne sonra öğrensen ne?

bu tür saçmalıklara gercekten gerek var mı ?
Birden ajınal ultrasonla 12 haftdn snra bellı olmuyo mu *

Lavabo açıcı dediğiniz şey ağır kimyasal.
Kadının biri tıkalı lavabosuna dökmüş de patlamış lavabo açıcı, kadın da yanmıştı. Siz bir de üstüne işemişsiniz. Tövbe estağfurullah ya azıcık aklı selim olun

Ultrason resmi varsa yükleyin nub teorisiyle bakanlar var.

Yok olmaz özellikle çişultrasonnn marka olmalı, yoksa doğru sonuç çıkmaz.
Tövbe estağfurullah, bide karbonata mı işiyorlardı neydi öyle bi şey de vardı.

Onu da gebelik testi niyetine yapıyorlar. Gebeyse köpürüyomuş. Mağarada yaşıyorlar sanırım eczaneden de gebelik testlerinden de haberleri yok.

Şaka değilmiş gayet de ciddisiniz. İnternet ortamı burasi bir başkası bunu okuyup sizin yüzünüzden kendine bir zarar verebilir. O yüzden şikayet ettim sizi. Azıcık okuyup bilgilenin böyle hurafe ve saçma uygulamalara inanmayın lütfen.

Böyle saçmalıkları kendi üzerinizde bebeğinizde deneyecek kadar düşüncesizsiniz anladık da burada yazıp da birilerinin sağlığına bebeğinin sağlığına sebep olacak kadar mı cahilsiniz ?
Kimyasallardan normalde de uzak durmanız gerekirken bir de hamile iken böyle tehlikeli saçma şeyleri yapıyorsunuz ya helal olsun size.

Son düzenleme:
oyle seeyler ile ugrasma. lavobo acıcı sana tehlikeli sen neler ile ugrasıorsun. kimyager gıbı evde deneyler yapmayın ya..

ya bu tip şeylere nasıl güvenebiliyosunuz doktor bile yanılabiliyorken.

zaten iki seçenek var. şansınız yuzde elli. yazı tura atıp sonucu bilmekten farkı yok.

Ya hemen bayanın üzerine gitmeyin.bende çok merak ediyorum mesela.ha öyle lavabo açıcı vs kullanmam.mesela yüzüğü bir ipe asiyorsun karnına doğru yukarıdan elinle sarkitiiyirsun öne doğru gidip gelirse kız veya erkek tam hatırlamıyorum.daire cizers3 de diğeri işte:) hahaa çok komik ama yaa...ben denemedim

15 haftalık gebelikte, doktorlar % 90 doğruluk payın da, cinsiyet tahmini yapabilirler.. Neden saçma sapan yöntemler deniyorsun ki.. Ne enteresan..
Bunlara kafa yoracağına, iki kitap oku.. Çocuğuna da faydan dokunsun..

Çocuğunuz olunca bu tip inanışları bırakırsınız umarım. Hayırlı doğumlar

Çin falı var. Siteye yaşını hamile kaldığın ayı vs yazıyorsun. Cinsiyet tahmini çıkıyor. Bir de rus. Bana çin falı erkek, rus falı kız dedi. Kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…