Aynen bende oyle:)))aklımda bulunsun lazım olur ilerde :) sağol. ben çatlarım da meraktan
Arkadaşım böyle şeyler yapmayın. Onları ben lavaboya dökerken bile yüzümü ellerimi kapatıyorum camı açıp kapıyorsun çekip çıkıyorum, siz neler yapıyorsunuz? Çok zararlı, Allah korusun bebeğinize bir şey olur yapmayın.Evet granul olanlar
Yok olmaz özellikle çişultrasonnn marka olmalı, yoksa doğru sonuç çıkmaz.
Tövbe estağfurullah, bide karbonata mı işiyorlardı neydi öyle bi şey de vardı.
Yok olmaz özellikle çişultrasonnn marka olmalı, yoksa doğru sonuç çıkmaz.
Tövbe estağfurullah, bide karbonata mı işiyorlardı neydi öyle bi şey de vardı.
oyle seeyler ile ugrasma. lavobo acıcı sana tehlikeli sen neler ile ugrasıorsun. kimyager gıbı evde deneyler yapmayın ya..Arkadaslar 15+2 gunluk gebelik var . Daha cinsiyetini bilmiyorum ama merak ediyorum . Saglikli olsunda . Evde yapilan lavabo aciciyla denedim koyu sari yada kahve gibi renkti. Yani emin degilim baska öneriler varmi ? Dogru cikan arkadaslarinki varmidir
İyi de karbonatın varoluş sebebi o zaten, kabarmak köpürmek.Onu da gebelik testi niyetine yapıyorlar. Gebeyse köpürüyomuş. Mağarada yaşıyorlar sanırım eczaneden de gebelik testlerinden de haberleri yok.
Falı da adi demek bu Çin'in.Çin falı var. Siteye yaşını hamile kaldığın ayı vs yazıyorsun. Cinsiyet tahmini çıkıyor. Bir de rus. Bana çin falı erkek, rus falı kız dedi. Kızım var
Anneniz size hamileyken tahmin icin lavabo acici icmis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?