Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadasımın esine 8.5 aylık son kontrole kadar kız dediler hepsini pembe aldılar onlarda son kontrolde erkek demiş inanmadılar bir hafta sonra cocuk doğdu erkek.
yıl 2017 bu arada doktorlar bile şaşırabiliyor senin lavabo açıcı belki şasmaz..

16. haftada kız dediler benim bebeğe, 22. haftada ayrıntılıda erkek çıktı. İstediğiniz tahmini yapın, ultrason bile yanılıyor

nasık öğrenemediniz 16. Haftaya girmişsiniz artık az çok anlar doktorlar.ben 12 haftalık ikili testte öğrendim kız olacağını . Ayrıca iki farklı doktorda kız dedi . Git bir doktora anlar artık .

Arkadaşım benjm kafamdan gizlice tuz mu ne dokmustu iste ilk burnumumu kasidim agzimi mi gozumu mu ona gore 1 sey demislerdi.
Bir diger arkadasim makasla bicak koymustu koltugun altina hangisine oturacagim diye bakmisti.
Karnima bakan herkes yorum yapti.3uz bu bu kadar karni olmaz insanin diyen bile vardi.
Hepsine delimisiniz dedim gectim

Tip dunyasinin lavabo acicidan ogrenecegi cok sey var...

Off
Ay ne abartmiş bu millet yaa. Herkes çok bilir zaten Bakma sen onlara ya. Belli oldumu cinsiyeti

yani millet sanki eleştirilmek için buraya birşeyler yazıyor size ne arkadaşlar ya demediğiniz kalmadı bide sen çocuk mu büyüyecen demişsiniz evet büyütecek inşallah hatta bence sizden de iyi büyüyecek nasıl eleştiri yapmaya meraklı yaratıklarsınız siz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…