- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Yüklenmemiş canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim giremedim foruma bi sure k.bakma. denk geldik evet ama türkiye de yaşıyorumcanim hollandadami yasiyorsun seni hatirliyorum sanki bi kac defa denk gelmistik burda
Erkek diyen olmuşmuydu :)Eki Görüntüle 1997368 Kızlar bize de yorum lütfenEki Görüntüle 1997366
Resim eklesem tahminde bulunabilirmisiniz benımkınde yan resim yok tüm sırt resmî var 12-13Rizeli-53 tahmin alabilir miyim yazdıklarını okudum sanırım anlıyorsun tahminden
Erkek gibi geldi banaResim eklesem tahminde bulunabilirmisiniz benımkınde yan resim yok tüm sırt resmî var 12-13Eki Görüntüle 2006327 . Haftada
Rizeli-53
YaKaMoZz-z @SLVESTER
Teşekkürler cvp için bacak arası belirgin gibi duruyor ama kız mı erkek mi hiç ayırt edemedim ben:)Erkek gibi geldi bana
Erkek canımResim eklesem tahminde bulunabilirmisiniz benımkınde yan resim yok tüm sırt resmî var 12-13Eki Görüntüle 2006327 . Haftada
Rizeli-53
YaKaMoZz-z @SLVESTER
Bacak arasındaki hem dik gibi hemde fazla büyükTeşekkürler cvp için bacak arası belirgin gibi duruyor ama kız mı erkek mi hiç ayırt edemedim ben:)
Erkek canım
Oyle gibi geliyor banada bır yandan ucgenimsi kızada andırıyor arada kaldım:)Bacak arasındaki hem dik gibi hemde fazla büyük
Valla tam yüzden çekmiş ya ne desem boş ben erkek diyorum yinede :))Oyle gibi geliyor banada bır yandan ucgenimsi kızada andırıyor arada kaldım:)