Cok guzel bir isim bence. masallah sen bayagi ilerlemisin bende 13 haftaya girdim bulantilar hic kalmadi cok sukur simdilik hersey yolunda bakalim hemen zaman gecsin istiyorum ama gecmiyor :)Canım 21 haftalık 22 haftaya girecek 2 gün sonra. Oynuyor kıpır kıpır maaşallah. İsim olarak Öykü Nehir yada Öykü Beren diyoruz. Öykü kesin yani abisi koydu ismini.Bir problem yok şimdilik.Senin varmı bulantın falan.?
Cok guzel bir isim bence. masallah sen bayagi ilerlemisin bende 13 haftaya girdim bulantilar hic kalmadi cok sukur simdilik hersey yolunda bakalim hemen zaman gecsin istiyorum ama gecmiyor :)
Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992910 Kizlar bugunku ultrason 12h5gunluk hala tahminler aynimiboncukcan @merve pamuk Rizeli-53
Ve bugun iyi haberlerini aldim beneginin iki hafta once bagitsaklari henuz karnina yerlesmemisti bugun hepsi cok iyi cikti cok sukur @Merve pamuk
Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992908 Eki Görüntüle 1992910 Kizlar bugunku ultrason 12h5gunluk hala tahminler aynimiboncukcan @merve pamuk Rizeli-53
Ve bugun iyi haberlerini aldim beneginin iki hafta once bagitsaklari henuz karnina yerlesmemisti bugun hepsi cok iyi cikti cok sukur @Merve pamuk
Selam canim iyiyim cok sukur sen nasilsin?Bak resim bu canımAykiz1986 senin ultrasona benzettim erkekmiş bu bebiş
Selam canim iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Evet canim bende cok benzettim hatta benim resme bi kac kisi erkek dedi insallah bu ayin 29 da ogrenecem :) cok merak ediyorum gecen ruyamda bebegimi sag gogsumden emzirdigimi gordum ama kizmiydi erkekmiydi bilmiyorum cok guzel ruyaydi. Neyse hayirlisi biseyler almaya basladinmi prensese kiyafet falan kiz kiyafetleri cok tatli oluyor yaa benim kiz okadar süslüki hergun kactane elbise degisiyor simdiden anne kiz kavga etmeye basladik odasini dagitiyor diye:)
Canim ben erkek hissediyorum bilmiyorum belkide gonul istedigi icindir kizda olursa asla uzulmem yeterki saglikli olsun esimle 2 cocuk dysunuyoruz artik buda ne olursa :)Saol canım bende iyiyim dün iki zıbınla, çorap falan aldım tutamadım kendimi :) ay kızlar pek süslü zaten ama çokta tatlılar :) dün bu resmi görünce aklıma takıldı nub çok benziyor senin bebişle senin ultrasondaki nub da bu şekilde. Sağlıklı olsun tabiki ama insan merak ediyor.
Canim ben erkek hissediyorum bilmiyorum belkide gonul istedigi icindir kizda olursa asla uzulmem yeterki saglikli olsun esimle 2 cocuk dysunuyoruz artik buda ne olursa :)
Ogrenince mutlaka yazacam canim neden net gorunmuyorki ilk bebeginmi olacak benimde bu ay sonu belli olacak 13h3gunluk oldukBanada erkek gibi geldi ama bilemeyiz tabi. Öğrenince yaz merak ederim valla. Bizde 11 i doldurduk 12 den gün aldık. İkili taramaya gidicem. Bu kadar net görünmüyor ama girdigim ultrason makinasında.İnşallah cinsiyet tahmini söyler bana da. Bi an önce bişeyler almak istiyorum.
Ultrason makinasından dolayı sanırım. Kargaşık kurgaşık bu görüntü var. El kol görünmüyor.Ogrenince mutlaka yazacam canim neden net gorunmuyorki ilk bebeginmi olacak benimde bu ay sonu belli olacak 13h3gunluk olduk
Erkek bebiş14+4 bebegim sizce kizmi erkekmi? Doktor bi tahminde bulundu siz ne dersiniz?
Bence de erkek :)14+4 bebegim sizce kizmi erkekmi? Doktor bi tahminde bulundu siz ne dersiniz?
Tesekkür ederim cevap icin. Doktorum 90% erkek dedi ama kesin demedi. Gelecek randevumda 24 haftalik oluncaya kadar artik. Daha cok varErkek bebiş
Bence de erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?