Cinsiyet tahmini

Cok guzel bir isim bence. masallah sen bayagi ilerlemisin bende 13 haftaya girdim bulantilar hic kalmadi cok sukur simdilik hersey yolunda bakalim hemen zaman gecsin istiyorum ama gecmiyor :)

Cok guzel bir isim bence. masallah sen bayagi ilerlemisin bende 13 haftaya girdim bulantilar hic kalmadi cok sukur simdilik hersey yolunda bakalim hemen zaman gecsin istiyorum ama gecmiyor :)

Banada zaman yavaş geçiyor sanki :) benimde 15.haftada bitti bulantı pekte olmadı zaten. Ağustos sonu eylülün ilk haftası görünüyor doğum. Sende öğrenirsin 16 veya 17.haftada cinsiyeti

Ayys şu dyrusa bak. Keyif sürüyor resmen.
Çok minnos yaaa. Rabbim hayırlısıyla saglikla kucaginiza almayı nasip etsin.

Canım nasılsın nub teorisi konusunda bi arkadaşın bebek erkekmiş şimdi baktım senin ultrasona benziyor. Birde sen bak istersen son mesaj gönderen o konuya. Kafam karıştı biraz şimdi senin bebişte erkeğe benziyor sanki.

Bak resim bu canım Aykiz1986 senin ultrasona benzettim erkekmiş bu bebiş

Eklentiler

• 1560137-697189bbcaf8024150da281da85e838d.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 136
Bak resim bu canım Aykiz1986 senin ultrasona benzettim erkekmiş bu bebiş
Selam canim iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Evet canim bende cok benzettim hatta benim resme bi kac kisi erkek dedi insallah bu ayin 29 da ogrenecem :) cok merak ediyorum gecen ruyamda bebegimi sag gogsumden emzirdigimi gordum ama kizmiydi erkekmiydi bilmiyorum cok guzel ruyaydi. Neyse hayirlisi biseyler almaya basladinmi prensese kiyafet falan kiz kiyafetleri cok tatli oluyor yaa benim kiz okadar süslüki hergun kactane elbise degisiyor simdiden anne kiz kavga etmeye basladik odasini dagitiyor diye:)

Saol canım bende iyiyim dün iki zıbınla, çorap falan aldım tutamadım kendimi :) ay kızlar pek süslü zaten ama çokta tatlılar :) dün bu resmi görünce aklıma takıldı nub çok benziyor senin bebişle senin ultrasondaki nub da bu şekilde. Sağlıklı olsun tabiki ama insan merak ediyor.

Canim ben erkek hissediyorum bilmiyorum belkide gonul istedigi icindir kizda olursa asla uzulmem yeterki saglikli olsun esimle 2 cocuk dysunuyoruz artik buda ne olursa :)

Canim ben erkek hissediyorum bilmiyorum belkide gonul istedigi icindir kizda olursa asla uzulmem yeterki saglikli olsun esimle 2 cocuk dysunuyoruz artik buda ne olursa :)

Tabiki en başta sağlıklı olması önemli bende rüyamda hep kız gördüm. Ama hiç içime doğmadı ki normalde hislerim kuvvetlidir.19.haftada ayrıntılı ultrason da öğrendim. Bakalım seninki ne olacak Allah hepsine sağlık versin gerisi sadece merak doğunca hepsi aynı.

Banada erkek gibi geldi ama bilemeyiz tabi. Öğrenince yaz merak ederim valla. Bizde 11 i doldurduk 12 den gün aldık. İkili taramaya gidicem. Bu kadar net görünmüyor ama girdigim ultrason makinasında. İnşallah cinsiyet tahmini söyler bana da. Bi an önce bişeyler almak istiyorum.

Ogrenince mutlaka yazacam canim neden net gorunmuyorki ilk bebeginmi olacak benimde bu ay sonu belli olacak 13h3gunluk olduk

Ogrenince mutlaka yazacam canim neden net gorunmuyorki ilk bebeginmi olacak benimde bu ay sonu belli olacak 13h3gunluk olduk
Ultrason makinasından dolayı sanırım. Kargaşık kurgaşık bu görüntü var. El kol görünmüyor.

14+4 bebegim sizce kizmi erkekmi? Doktor bi tahminde bulundu siz ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_0433.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar bana da bir tahmin yapın ya 11+5 olduk

Eklentiler

• 20170516_202010.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…