Erkek gbi geldi bana yaaKızlar bu geçen haftanın ultrason görüntüsü merak ediyorum acıkcası tahmini olan varmı nasıl anlaşılıyor tecrübeli anneleri bekliyorum
Yaa benimde içme öyle doğdu :) ama bilemiyorum nasıl anlaşıldığını siz nasıl tahmin ettiniz :)Erkek gbi geldi bana yaa
Pipi kismi yukari doğru duruyo erkeklerde. Kizlarda dumduz oluyo canm :) benm oglaninkinide ben 11. Haftada ultrasonda gormustm dr soylemedi 13. Hafta ikili testte soylemisti :)Yaa benimde içme öyle doğdu :) ama bilemiyorum nasıl anlaşıldığını siz nasıl tahmin ettiniz :)
Ay çok güldüm :)) belki bu hafta bizede der bakalım hayırlısı olsun teşekkürler :)Pipi kismi yukari doğru duruyo erkeklerde. Kizlarda dumduz oluyo canm :) benm oglaninkinide ben 11. Haftada ultrasonda gormustm dr soylemedi 13. Hafta ikili testte soylemisti :)
Yine Allaha şükr bi Allahın kulu kardeşim yazdı:)teşekkür ederim canım doktor kesin söylemedi ama kıza benziyor dedi deyişede bilirCanim resimler cok bulanik sanırım oyuzden kimse bisey yazmamis bi cikinti var ama heralde kordondur
Teşekkür tatlım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunBen ilk fotografa gore yorumluyorum kiza benzettim paralel gozuktugu icin.Diger fotolari anlamadim canim Allah gonlune gore versin
Olabilir tatlim ikili test için gittinmi ozaman belki daha net gözükürYine Allaha şükr bi Allahın kulu kardeşim yazdı:)teşekkür ederim canım doktor kesin söylemedi ama kıza benziyor dedi deyişede bilir
Yok canlm sadece ultrasona girdim herşey normal ama kalp atışları çok(Olabilir tatlim ikili test için gittinmi ozaman belki daha net gözükür
Tatlim zaten bebislerimizin kalp atislari hizli oluyo anlamadım yani sorunmuymus bu ne alaka bence cok kafaya takma hatta gerekiyosa doktorunu degistir sacma sapan seyler soyleyip insani strese sokmaktan baska bisey yapmiyolar. Test icin nezaman cagirdi peki?Yok ca
Yok canlm sadece ultrasona girdim herşey normal ama kalp atışları çok(
Çok kötü oldum iyi gelişmiş çok şükr hatta satla iki gün önde ama 187çokmuş(yarın tahliller için gidicen(Tatlim zaten bebislerimizin kalp atislari hizli oluyo anlamadım yani sorunmuymus bu ne alaka bence cok kafaya takma hatta gerekiyosa doktorunu degistir sacma sapan seyler soyleyip insani strese sokmaktan baska bisey yapmiyolar. Test icin nezaman cagirdi peki?
Olsun tatlim vardir onunda bi nedeni normale döner hayirlisiyla cok kafaya takip hem kendine hemde bebise stres yapma bence yarin gittiginde normale dönmüş olucakÇok kötü oldum iyi gelişmiş çok şükr hatta satla iki gün önde ama 187çokmuş(yarın tahliller için gidicen(
Ay İnşAllah tatlım ya içimi ferahlatdın İnşAllah herşey çok iyi olur sen?kaç haftalıksın tatlım?Olsun tatlim vardir onunda bi nedeni normale döner hayirlisiyla cok kafaya takip hem kendine hemde bebise stres yapma bence yarin gittiginde normale dönmüş olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?