Cinsiyet tahmini

Ay ne güzel ya sag salim alalım kucagımıza o zaman nerdeyse aynı dogum yapcaz:)
Amin canim inşallah hayırlısıyla bide su gunler haftalar gecse biranonce dogurmaya gitsek neguzel olucak sanki zaman hic gecmiyo neyse sen bugun doktora gidicektin gelince gelismeleri yaz tatlim

Amin canim inşallah hayırlısıyla bide su gunler haftalar gecse biranonce dogurmaya gitsek neguzel olucak sanki zaman hic gecmiyo neyse sen bugun doktora gidicektin gelince gelismeleri yaz tatlim
InşAllah tatlım bugün gittim kan tahlilleri fln yaptırdım çok şükr hepsi iyi çıktı canım mikrop fln yok

İnşAllah sendede herşey gönlünce çıkar tatlım bide temiz hava şart benim bebiş biraz havasız kalmış(
İnşallah tatlim valla dogru diyosun bide ben çalışmıyorum evdeyim hava falan aldigimiz yok anca haftasonu simdi ramazan da geliyo hep evdeyiz zaten bulantilarimda geçmedi hicbiseyden zevk alamıyorum ki

İnşallah tatlim valla dogru diyosun bide ben çalışmıyorum evdeyim hava falan aldigimiz yok anca haftasonu simdi ramazan da geliyo hep evdeyiz zaten bulantilarimda geçmedi hicbiseyden zevk alamıyorum ki
Havasızlık çok kötü canım bendede eşim çalışıyor kv çok çıkmıyorum ama hava şart yani bende mide bulantılarım azaldı çok şükr 3aydan sonra azalıyormuş zaten İnşAllah sendede azalır

İnşallah biranonce bitse normale donsem evde yemek bile yapamıyorum kokuyor diye

İnşallah biranonce bitse normale donsem evde yemek bile yapamıyorum kokuyor diye
En önemlisi bebişlermiz sağlıklı olsunda biz herşeyi atlatırız Allahın izniyle..canım ya sen benden kötüsün bende öyle şeyler olmadı hiç ama bide bulantılarım bide baş ağrılarım oluyordu şimdide kafamda davul çalıyorlar

Neguzel sansli sayilirsin benim ilk haftalarda hicbisey yoktu hatta surekli acikiyodum böyle yemeye devam edersem dogurana kadar 100 kilo olcam diyodum ama öyle olmuyomus 7. Haftada bi basladi fişim cekildi resmen kıymetini bil

Neguzel sansli sayilirsin benim ilk haftalarda hicbisey yoktu hatta surekli acikiyodum böyle yemeye devam edersem dogurana kadar 100 kilo olcam diyodum ama öyle olmuyomus 7. Haftada bi basladi fişim cekildi resmen kıymetini bil
Canım ya benim validede hamileyini anlatıp duruyor çok zor geçirmişmiş ben iyiymişim hiçbişeyim yokmuş:))İnşAllah sende dönersin ilk haftalardakı işdahına)doktor ilaç fln yazmadımı canım?

:) yok canım ilac vermiyolar cok zorda kalmadikca benim doktor bitki cayi bile onermiyo o derece :))

:) yok canım ilac vermiyolar cok zorda kalmadikca benim doktor bitki cayi bile onermiyo o derece :))
Aslında zararlı şeyler ama dayanılmıycak şeyler olunca lazım)bende diş ağrısı tutdu bırakmıyor hamileyin başından beri var gece uyuyamıyorum bile

Aslında zararlı şeyler ama dayanılmıycak şeyler olunca lazım)bende diş ağrısı tutdu bırakmıyor hamileyin başından beri var gece uyuyamıyorum bile
Ayy hadi yaaa oda kötü canim yaa allah sabir versin doktoruna soyleseydin keske belki hafifleticek biseyler verirdi daha 6 ayimiz var nasıl dayanicaksinki

Ayy hadi yaaa oda kötü canim yaa allah sabir versin doktoruna soyleseydin keske belki hafifleticek biseyler verirdi daha 6 ayimiz var nasıl dayanicaksinki
Evet canım ya eşim diş hekimine gidelim diyor ben korkuyorum ama bebişe bişey olur diye artık dayanamıycak kadar kötü oluyor hiçbişey ağrısını kesmiyor(sonrada baş ağrısı geliyor ardından(((

Kız yada erkek bu heyecan bizi çok sabırsızlaştiriyor. Hayırlı evlat olsunlar İNŞAALLAH

Evet canım ya eşim diş hekimine gidelim diyor ben korkuyorum ama bebişe bişey olur diye artık dayanamıycak kadar kötü oluyor hiçbişey ağrısını kesmiyor(sonrada baş ağrısı geliyor ardından(((
Valla cnm ben bu konuyu internet ten arastirmistim hamilelikte dislere islem yapilabilir bi sakincasi yok ama once doktorunuza danismalisiniz diyodu. Sende once doktoruna danisip ona gore hareket edebilirsin zaten disciyede hamile oldugunu soylediginde ona göre bi tedavi uygularlar diye düşünüyorum yoksa bu sekilde cok zor senin icin canim

Evet canım ya artık dayanamıyorum böyle giderse gidicem bide hastalık fln bulaşır diye korkuyorum ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…