- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinterest35
-
İlk cocugumuz o yüzden cok meraklı ve heycanlıyız yarın öğrenicez inşallah bakalım hangi siteye yazdıysam erkek dedilerErkeğe benzettim sağlıcakla gelsin
İnsanın hissettiği ama gerçekten. Çok kız istiyodum en başından beri hep erkek dedim öyle de çıktı ne hissediyosan o canım. Sağlıcakla gelsinİlk cocugumuz o yüzden cok meraklı ve heycanlıyız yarın öğrenicez inşallah bakalım hangi siteye yazdıysam erkek dediler
Amin canım sağlıklı olması en önemlisi bizim içinde. Bende erkek hissediyorum ama bi yanımda kız hissediyor gibi bakalım yarın görücezİnsanın hissettiği ama gerçekten. Çok kız istiyodum en başından beri hep erkek dedim öyle de çıktı ne hissediyosan o canım. Sağlıcakla gelsin
Aminn cok sağolBen kıza benzettim hayırlısı olsun sağ salim doğsun insallah
Aa nasıll ben o kadar bakıyorum inceliyorum hiç birşey göremiyorumSanki pipi gördüm
Canım bak bunuda videodan cektim şimdi bacak arasıIlk resimde genital bölgede iki tane çizgi var üst üste ona labia çizgisi deniyor ve kizlarda oluyor.Bana öyle geldi hayırlısı olsun
Erkeğe benziyorArkadaslar carsamba günü öğrenicez inşallah ama ben tahminde bulunabilir misiniz diye cok merak ettim
Sağol canım rüyama giriyor sürekli cok merak ettiğim için bir gün kız görüyorum bir gün erkekErkeğe benziyoröncelik sağlıklı olsun tabi
3 tane erkek anası olunca azda olsa tecrübe oluyorAa nasıll ben o kadar bakıyorum inceliyorum hiç birşey göremiyorum
Hahah tamam canım yarın öğrenicez doktor görümceme söylicek akşam balon patlattırıcakmıs bize bakalım yarın bu saatlerde yazarım kısmetse3 tane erkek anası olunca azda olsa tecrübe oluyor
tam görmedim ama erkeğe benziyor... Kesin belli olunca benide etiketlermisin merak ettim
Hayırlısı olsun inşallahHahah tamam canım yarın öğrenicez doktor görümceme söylicek akşam balon patlattırıcakmıs bize bakalım yarın bu saatlerde yazarım kısmetse
Sağol canım rüyama giriyor sürekli cok merak ettiğim için bir gün kız görüyorum bir gün erkek
Hayırlısı diyelim bakalımBende çok görürdümhatta öğrendikten sonra değişir mi diye hep kız olarak da hayal ettim
Hiçbirşey göremedim bu görüntüde canimCanım bak bunuda videodan cektim şimdi bacak arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?