Cinsiyet tahmini

Ayyt ağzından bal damlıyor canım 1oğlum var sağlıklı olması en önemlisi tabi ama kız oluursada güzel olur nasıl anladın peki
Hatta attigim resimdeki ornek kiz resim ile sizin ultrason resimde benziyo arkadasim da bana resim atmisti ve ona kiz demistim yani burdan tahmin ederek soylemistim ve kiz cikti

Hatta attigim resimdeki ornek kiz resim ile sizin ultrason resimde benziyo arkadasim da bana resim atmisti ve ona kiz demistim yani burdan tahmin ederek soylemistim ve kiz cikti
Hadi inşallah hayırlısı olsun 3haftaya belli olur sanırım yazarım buraya

Bugün ikili tarmaa testim vardı 12+4deyiz Dr yüzde 50 erkek diyebilirim dedi bacak açısı VS bakarak doğrumudur acep ya

Bana tahmini olan varmı kızlar 12+2

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 25
Himm hayirlisi ama halla bi umid var %50si de kiz yani rabbim kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin erkek olursa da artik 3uncu yavrunuz kiz olsun
Aynen öyle hayırlısı inşh Dr yüzde 50de kız demedi mantıken yüzde 50 kız olması lazım ozaman ama anlamadım vallahi

Kızlar bize de bi tahmin yapar misiniz

Eklentiler

• IMG_20200901_101012_432.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 20
bende tahmin alabilir miyim ? 12+5 karından ultrason

Eklentiler

• 2263354-0b2bf0ab272ec2e3d941d3a421319187.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 2.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…