Cinsiyet tahmini

Aaaa evet fark belli

Benim de bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum Rabbim nasip etti 17+ 3 günlük hamileyim. İnanamadım 3 doktora gittim 3 ü de kız dedi. İnşallah senin de gönlündeki nasip olur canım.
Rabbim
Kucagina almayi nasip etsin insallah herhangi bisi denedinmi acaba kiz bebek icin?

Rabbim
Kucagina almayi nasip etsin insallah herhangi bisi denedinmi acaba kiz bebek icin?
Allah razı olsun canım. Hayır cinsiyet için planlama olduğunu bilmiyordum bilseydim denerdim inanki instagramda takip ettiğim bir sayfa var orada planlama yapılıyor ve çok fazla tutanı gördüm. İstersen sayfanın ismini vereyim.

Benimkini de tahmin edebilir misiniz? 7+3 haftalıktı ultrason tarihinde.

Benimkini de tahmin edebilir misiniz? 7+3 haftalıktı ultrason tarihinde.
Hayırlı olsun bebeğin ramzi teorisi yapılıyor bu haftalarda benim o tutmadığı için sağlamasına güvenmiyorum. Nub teorisi için 11-12-13. haftalarda olması gerekiyor canım.

Sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyormuş ben bunu anladım. Bebeğimin kesesinde amniyotik bant oluştu 16.haftadan sonra. Korka korka geçiyor günlerim tek duam şu anda eli ayağı düzgün olsun acısını Rabbim göstermesin oluyor.

Aynen öyle canım sağlık tan ötesi boş belli inşallah saglıkla huzurla gelir

Benim de bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum Rabbim nasip etti 17+ 3 günlük hamileyim. İnanamadım 3 doktora gittim 3 ü de kız dedi. İnşallah senin de gönlündeki nasip olur canım.
Allahım banada hayırlı sağlıklı bir kız evladı nasip etsin ve isteyen herkeze allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar çay sürekli rüyanda yumurta görüyorum sizce nedir

Allahım banada hayırlı sağlıklı bir kız evladı nasip etsin ve isteyen herkeze allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Gönlündekini Allah' ım sana da nasip etsin inşallah canım ama bu cinsiyet merakı doğana kadar doğduktan sonra evlat kendini sevdiriyor o aradaki bağ bambaşka

Ver bakim acaba hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…