- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Bence kız
Çook haklısın tabiki ama iki oğlum var kızım olsun o kadar çok istiyorum ki ve bunun için tekrar bebiş istiyorum inşallah tüm annelerin dualrı kabul olurGönlündekini Allah' ım sana da nasip etsin inşallah canım ama bu cinsiyet merakı doğana kadar doğduktan sonra evlat kendini sevdiriyor o aradaki bağ bambaşka
Bu kadar ufak bebege bu kadar kotu bir ultrason ciktisindan tahminde bulunan net bordo berelidirEki Görüntüle 2759129
BAna da yorum da bulunur musunuz arkadaşlar. 10+5
Seni anlıyorum benim bir tane oğlum var kızım olmasını çok istiyordum senin iki oğlun varmış Allah bağışlasın kızın olmasını istemen çok normal. Allah' ım gönlüne göre versin.Çook haklısın tabiki ama iki oğlum var kızım olsun o kadar çok istiyorum ki ve bunun için tekrar bebiş istiyorum inşallah tüm annelerin dualrı kabul olur
Amiin güzel anne inşallh herkezin duası kabul olurSeni anlıyorum benim bir tane oğlum var kızım olmasını çok istiyordum senin iki oğlun varmış Allah bağışlasın kızın olmasını istemen çok normal. Allah' ım gönlüne göre versin.
Ben nubunu göremedim canımMerhabalar , yazdıklarınızı okuyunca bi meraklandım bende , banada tahminde buluna bilirmisiniz
Evet canim bacakları bile zor görünüyoBen nubunu göremedim canım
Kaç haftalık kiEvet canim bacakları bile zor görünüyo
12+4 canim , 18 haftada gel dedi doktor, cinsiyetini o zaman ögrenicem qaliba☺Kaç haftalık ki
Bir tahminde bulunabilirdi demek ki emin olmadan umutlandırmak istemedi doktorun aslında haklı da. 16.haftada öğrenebiliyorsun başka doktora git ve öğren o kadar bekleme beklemek çok zor günler geçmiyor12+4 canim , 18 haftada gel dedi doktor, cinsiyetini o zaman ögrenicem qaliba☺
Aynen canim günleri sayiyorum sanki o zaman bebek cabuk buyucekBir tahminde bulunabilirdi demek ki emin olmadan umutlandırmak istemedi doktorun aslında haklı da. 16.haftada öğrenebiliyorsun başka doktora git ve öğren o kadar bekleme beklemek çok zor günler geçmiyor
Öğrenince yaz bizedeAynen canim günleri sayiyorum sanki o zaman bebek cabuk buyucek
Tekrardan bakabilir misin bu sefer 12 haftalık.Öğrenince yaz bizede
Kız benceTekrardan bakabilir misin bu sefer 12 haftalık.
Yaa çok teşekkür ederimKız bence
Bende kız olduğunu düşünüyorum canım.Tekrardan bakabilir misin bu sefer 12 haftalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?