Cinsiyet tahmini

Gönlündekini Allah' ım sana da nasip etsin inşallah canım ama bu cinsiyet merakı doğana kadar doğduktan sonra evlat kendini sevdiriyor o aradaki bağ bambaşka
Çook haklısın tabiki ama iki oğlum var kızım olsun o kadar çok istiyorum ki ve bunun için tekrar bebiş istiyorum inşallah tüm annelerin dualrı kabul olur

Çook haklısın tabiki ama iki oğlum var kızım olsun o kadar çok istiyorum ki ve bunun için tekrar bebiş istiyorum inşallah tüm annelerin dualrı kabul olur
Seni anlıyorum benim bir tane oğlum var kızım olmasını çok istiyordum senin iki oğlun varmış Allah bağışlasın kızın olmasını istemen çok normal. Allah' ım gönlüne göre versin.

Merhabalar , yazdıklarınızı okuyunca bi meraklandım bende , banada tahminde buluna bilirmisiniz

Eklentiler

• 20210119_124849.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 45
12+4 canim , 18 haftada gel dedi doktor, cinsiyetini o zaman ögrenicem qaliba☺
Bir tahminde bulunabilirdi demek ki emin olmadan umutlandırmak istemedi doktorun aslında haklı da. 16.haftada öğrenebiliyorsun başka doktora git ve öğren o kadar bekleme beklemek çok zor günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…