Cinsiyet tahmini

Valla canim 12+5 di ama doktor cinsiyet söylemedi
Ama çok ayıppp o da gösterip söylememiş insan çatlar meraktan ben olsam instagramdaki kadın doğumcu doktorlara gönderirdim resmî öyle sorardım

Eklentiler

• 14F32F2C-6F78-4CDD-B276-B55A1C8E989B.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 41
Ama çok ayıppp o da gösterip söylememiş insan çatlar meraktan ben olsam instagramdaki kadın doğumcu doktorlara gönderirdim resmî öyle sorardım
Simdi 2 li test için doktora girdim özel hastaneye ay simdi yüzde 99 erkek bu dedi hayirlisi bakalim

Simdi 2 li test için doktora girdim özel hastaneye ay simdi yüzde 99 erkek bu dedi hayirlisi bakalim
Aaa ikili testte çıkıyor mu ben bugün ikili test içni gidicem inşallah söyler yaaaaa kalbim pırrr pır uçuyor

Muayene de wdiyor ya doktor ultrasonda soyledi
Ya ikili testte napıyorlar eşimle gidecektim ama işi yoğun gelemem diyor bende tek gitsem bişey olur mu acaba

Çok teşekkür ederim İki üç kişi haricinde herkes erkek dedi 12+3 haftaliga randevum var belki doktor birşey söyler nereden anlıyorsunuz acaba çok merak ediyorum
Benim doktorum çok ısrar ettim diye tahmin etti ama sakın alışveriş yapma %100 diyene kadar bişey alma dedi kıza benziyor belli olmaz dedi bazısı o haftada kesin tahmin yürütürken bizim ki söyledi ama devamında binbir kere tembihledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…