- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
Erkek galiba
Pipisi cok.net sanki annesi doktor solemedimi??
ooyyy pipisi ortada kızzzzz
Yok canim ya bidahaki geldiginde diycem dediPipisi cok.net sanki annesi doktor solemedimi??
Enem bu niiii bunun büppüşü var sanki bacağını da yaymış iyice sığmamış heralde
Valla canim 12+5 di ama doktor cinsiyet söylemediEnem bu niiii bunun büppüşü var sanki bacağını da yaymış iyice sığmamış heraldeBurda kaç haftalık bugün benimde kontrol var çok heyecanlıyım
Ama çok ayıppp o da gösterip söylememiş insan çatlar meraktan ben olsam instagramdaki kadın doğumcu doktorlara gönderirdim resmî öyle sorardımValla canim 12+5 di ama doktor cinsiyet söylemedi
Bebis gostermis doktor soylememis. Cok net pipisi.Yok canim ya bidahaki geldiginde diycem dedi
KIZLARRRRR BENDE TAHMIN ALABILIRMIYIM
Simdi 2 li test için doktora girdim özel hastaneye ay simdi yüzde 99 erkek bu dedi hayirlisi bakalimAma çok ayıppp o da gösterip söylememiş insan çatlar meraktan ben olsam instagramdaki kadın doğumcu doktorlara gönderirdim resmî öyle sorardım
Aaa ikili testte çıkıyor mu ben bugün ikili test içni gidicem inşallah söyler yaaaaa kalbim pırrr pır uçuyorSimdi 2 li test için doktora girdim özel hastaneye ay simdi yüzde 99 erkek bu dedi hayirlisi bakalim
Muayene de wdiyor ya doktor ultrasonda soylediAaa ikili testte çıkıyor mu ben bugün ikili test içni gidicem inşallah söyler yaaaaa kalbim pırrr pır uçuyor
Ya ikili testte napıyorlar eşimle gidecektim ama işi yoğun gelemem diyor bende tek gitsem bişey olur mu acabaMuayene de wdiyor ya doktor ultrasonda soyledi
Birsey olmaz canimYa ikili testte napıyorlar eşimle gidecektim ama işi yoğun gelemem diyor bende tek gitsem bişey olur mu acaba
ErkekMerh
Merhaba bana da bakabilir misiniz acaba bı tanesi 6+3 haftalık diğeri 8+4 çok merak ediyorum belki anlarsınız ikiside karından bakıldı
Çok teşekkür ederim İki üç kişi haricinde herkes erkek dedi 12+3 haftaliga randevum var belki doktor birşey söyler nereden anlıyorsunuz acaba çok merak ediyorum
Merhaba cinsiyet öğrendiniz mibenimkinide yorumlar misiniz 7 haftalik
kıızz tabikiicanım bak ben bu fotoyu instda gezerken gördüm seninki benziyor mu bak bakalım bu bebiş kızmış
Benim doktorum çok ısrar ettim diye tahmin etti ama sakın alışveriş yapma %100 diyene kadar bişey alma dedi kıza benziyor belli olmaz dedi bazısı o haftada kesin tahmin yürütürken bizim ki söyledi ama devamında binbir kere tembihlediÇok teşekkür ederim İki üç kişi haricinde herkes erkek dedi 12+3 haftaliga randevum var belki doktor birşey söyler nereden anlıyorsunuz acaba çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?