- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 25
Yok detaylıya girene kadar birşey almicam ama çok merak ediyorum öğrenmek istiyorumBenim doktorum çok ısrar ettim diye tahmin etti ama sakın alışveriş yapma %100 diyene kadar bişey alma dedi kıza benziyor belli olmaz dedi bazısı o haftada kesin tahmin yürütürken bizim ki söyledi ama devamında binbir kere tembihledi
Bu resime gore erkek belli olunca yazarsan sevinirim karindandi dimi bu??Çok teşekkür ederim İki üç kişi haricinde herkes erkek dedi 12+3 haftaliga randevum var belki doktor birşey söyler nereden anlıyorsunuz acaba çok merak ediyorum
Evet karından ayın 14 ünde gidicem insAllah doktor cevap verirse söylerim tabiki çok çok teşekkür ederim tekrarBu resime gore erkek belli olunca yazarsan sevinirim karindandi dimi bu??
12 haftalıkken canımKac haftalık ögrendınız
evet kiz dedi doktorMerhaba cinsiyet öğrendiniz mi
Kızlar 7+4 üz cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz çok merak ediyorum.
Merhaba erkek demiştin doktor bugün tahmin yaptı erkege benziyor dediBu resime gore erkek belli olunca yazarsan sevinirim karindandi dimi bu??
Merhaba bana erkek diyip tahmin yapmıştıniz ve doğru erkek bebişm bı arkadaşım var bı doktor kız bı doktor erkek dedi elinde sadece 16+1 haftalık olan ultrason resmi var başkada yok bı bakabilir misiniz acabaBu resime gore erkek belli olunca yazarsan sevinirim karindandi dimi bu??
Canim cok sevindim saglikla al kucagina. Ama ben 7 haftalik bakiyorum canimMerhaba bana erkek diyip tahmin yapmıştıniz ve doğru erkek bebişm bı arkadaşım var bı doktor kız bı doktor erkek dedi elinde sadece 16+1 haftalık olan ultrason resmi var başkada yok bı bakabilir misiniz acaba
Amin çok teşekkür ederimCanim cok sevindim saglikla al kucagina. Ama ben 7 haftalik bakiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?