- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
Aaaa kesenin sağında kız bu bebekKarından ultrason. Bu ikisi
Bu benim ikinci çocuğum bir oğlum var oğlum solda karından ultrason da yine. Bu tam tersi. Ama hayırlısı7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Gönlümden geçen bir de kızım olması ama rabbim bilir en hayırlısını sağlıklı olsun da.Aaaa kesenin sağında kız bu bebekramzi teorsine göre
HayırlısıBu benim ikinci çocuğum bir oğlum var oğlum solda karından ultrason da yine. Bu tam tersi. Ama hayırlısı
Bence kız olucak genelde tutuyo bu teori benım cocugumda soldaydı erkek olduGönlümden geçen bir de kızım olması ama rabbim bilir en hayırlısını sağlıklı olsun da.
İnşallah hayırlısı diyelimBence kız olucak genelde tutuyo bu teori benım cocugumda soldaydı erkek oldu
Oglunuz kaç yaşındaİnşallah hayırlısı diyelimikinci çocuk için biraz büyüdüklerinde istek geliyor ben de öyle oldu.
6 yaşında şuanOglunuz kaç yaşında
İnşallah hayırlısı diyelimikinci çocuk için biraz büyüdüklerinde istek geliyor ben de öyle oldu.
Aaa evet büyümüş6 yaşında şuan
Oy maşallah. Oda büyür sağlıcak ileAaa evet büyümüşbenım 1 yasında daha
Banada bakabilir misinizSizinde kız duruyor nub teorisine göresağlıkla gelsin inşallah
Merhaba cinsiyet tahmini vatmıdır acabaAynen nuba göre kız görüyorum bende, cinsiyeti öğrenince yazın olur musağlıkla gelsin
Kız gibi duruyorMerhaba cinsiyet tahmini vatmıdır acaba
Nub a goremi .ddKız gibi duruyor
Kız gibi duruyor
Buda biraz daha kucukkenNub a goremi .dd
Eki Görüntüle 3181017 bizimse 17+2 bacak arası fotoğrafı bana da yorum yapar mısınız
Bısey gozukmuor sanki bacak arasındaEki Görüntüle 3181017 bizimse 17+2 bacak arası fotoğrafı bana da yorum yapar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?