Cinsiyet Tahmini

Tahminde bulurnurmısunuz

Eklentiler

• C83E0CFD-C922-4158-8090-0BEF44103D2B.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 52
Tabiki. . Genel de tutuyor mu .d mrk ettım cok kişi jafa yapısı kız dedi ondan soruyorum
Cnm keseden yola çıkma benimde fasulye gibiydi kız oldu aslında yapıyorlar ya testlerhepsi yanlış ben hepsini denedim erkek çıktı karbonat bilmem çamaşır suyu çin takvimi hepsi yüzde elli civarı atılıp tutanlar olursa çıkıyor deniliyor benim kız cıktı sasirdim hayirlisi olsun şimdi miniyime örgü bile yaptim hayırla gelsinler
Tabiki. . Genel de tutuyor mu .d mrk ettım cok kişi jafa yapısı kız dedi ondan soruyorum

Dogru aslında evet .tutturanlar oluyor ger
Cok dogru yoj ben zaten onlara ınanmıorum instragmda bu tahmın edenler varya onlara resım atıosun ultrason ona atmıstım da hani gercekten herkes farklı soluo .d

Hayırlısıula gelsın sızın de ınsallah

Dogru aslında evet .tutturanlar oluyor ger

Cok dogru yoj ben zaten onlara ınanmıorum instragmda bu tahmın edenler varya onlara resım atıosun ultrason ona atmıstım da hani gercekten herkes farklı soluo .d

Hayırlısıula gelsın sızın de ınsallah
Saol.cnm seninde instegramda falan hep para tuzağı Allah ne verdiyse o benim bebişim 4.kızım olucak insallah sağlıkla herkese nasip etsin

7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Cnm şimdi ultrason resimlerinde ayne gibi diyorlar karşıya tutacak ozaman sağ sol öylemi anlayacak benim eyer öyleyse solda ama kız yok eyer düz tutarak bakarsak sağda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…