- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
Cnm erkek gibi hayirli olsunMerhaba cinsiyet tahmini vatmıdır acaba
Cano miniye tahmin yapcak kadar belirgin deyil az daha sabretTahminde bulurnurmısunuz
7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Bana tahminde bulunabilecek var mı normalde 7 haftalik ama 3 gun gec döllenme olmus dedi doktor dün gittim
Neye göre bulundubuz acaba tesekkurlerCnm erkek gibi hayirli olsun
Kafa yapısına bide nubuna gore ama tabikide tahmin öğrenince yazarsanız sevinirimNeye göre bulundubuz acaba tesekkurler
Tabiki.Kafa yapısına bide nubuna gore ama tabikide tahmin öğrenince yazarsanız sevinirim
Cnm keseden yola çıkma benimde fasulye gibiydi kız oldu aslında yapıyorlar ya testlerhepsi yanlış ben hepsini denedim erkek çıktı karbonat bilmem çamaşır suyu çin takvimi hepsi yüzde elli civarı atılıp tutanlar olursa çıkıyor deniliyor benim kız cıktı sasirdim hayirlisi olsun şimdi miniyime örgü bile yaptim hayırla gelsinlerTabiki.. Genel de tutuyor mu .d mrk ettım cok kişi jafa yapısı kız dedi ondan soruyorum
Tabiki.. Genel de tutuyor mu .d mrk ettım cok kişi jafa yapısı kız dedi ondan soruyorum
Dogru aslında evet .tutturanlar oluyor gerCnm keseden yola çıkma benimde fasulye gibiydi kız oldu aslında yapıyorlar ya testlerhepsi yanlış ben hepsini denedim erkek çıktı karbonat bilmem çamaşır suyu çin takvimi hepsi yüzde elli civarı atılıp tutanlar olursa çıkıyor deniliyor benim kız cıktı sasirdim hayirlisi olsun şimdi miniyime örgü bile yaptim hayırla gelsinler
Cok dogru yoj ben zaten onlara ınanmıorum instragmda bu tahmın edenler varya onlara resım atıosun ultrason ona atmıstım da hani gercekten herkes farklı soluo .dCnm keseden yola çıkma benimde fasulye gibiydi kız oldu aslında yapıyorlar ya testlerhepsi yanlış ben hepsini denedim erkek çıktı karbonat bilmem çamaşır suyu çin takvimi hepsi yüzde elli civarı atılıp tutanlar olursa çıkıyor deniliyor benim kız cıktı sasirdim hayirlisi olsun şimdi miniyime örgü bile yaptim hayırla gelsinler
Hayırlısıula gelsın sızın de ınsallahCnm keseden yola çıkma benimde fasulye gibiydi kız oldu aslında yapıyorlar ya testlerhepsi yanlış ben hepsini denedim erkek çıktı karbonat bilmem çamaşır suyu çin takvimi hepsi yüzde elli civarı atılıp tutanlar olursa çıkıyor deniliyor benim kız cıktı sasirdim hayirlisi olsun şimdi miniyime örgü bile yaptim hayırla gelsinler
7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Resim atsam bakabilirmisiniz acaba7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Dogru aslında evet .tutturanlar oluyor ger
Cok dogru yoj ben zaten onlara ınanmıorum instragmda bu tahmın edenler varya onlara resım atıosun ultrason ona atmıstım da hani gercekten herkes farklı soluo .d
Saol.cnm seninde instegramda falan hep para tuzağı Allah ne verdiyse o benim bebişim 4.kızım olucak insallah sağlıkla herkese nasip etsinHayırlısıula gelsın sızın de ınsallah
Cnm şimdi ultrason resimlerinde ayne gibi diyorlar karşıya tutacak ozaman sağ sol öylemi anlayacak benim eyer öyleyse solda ama kız yok eyer düz tutarak bakarsak sağda7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu
Ultrosonu karnına koydugunda sagda kalırsa erkek solda kalırsa kızmıCnm şimdi ultrason resimlerinde ayne gibi diyorlar karşıya tutacak ozaman sağ sol öylemi anlayacak benim eyer öyleyse solda ama kız yok eyer düz tutarak bakarsak sağda
Bende tam anlamadım cnm ama ayna gibi diyorlar ultrason resmini karşına tutyirsun heralde oyle söylüyorlar ben tam bilmiyorum ama bilen biri vardır heraldeUltrosonu karnına koydugunda sagda kalırsa erkek solda kalırsa kızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?