- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Canım sen zaten erkek olduğuna inandırmışsın kendiniAnladım canım başka kişilerde keseye göre erkek dediler de hayırlısı olsun
Ne alaka ben kendimi inandırmam sadece sana söyleneni söylüyorum burdan farklı sitelerde var ve insanlar söylüyor keseye göre yorumluyoruz ondan değişik geldi sormak istedimCanım sen zaten erkek olduğuna inandırmışsın kendini
Canım bana da bakar mısınKıza benzettim canım ana 6-7-8 haftalık ultrasonu varsa daha iyi yorum yaparım
EvetKarından mı
Çoklu gebelikte hiç tahmin yapamıyorum canım maalesefCanım bana da bakar mısınüçüz leri çok merak ediyorum 8+5, 8+3, 8+1
Hadi yaaaÇoklu gebelikte hiç tahmin yapamıyorum canım maalesefmaşallah sağlıkla gelsinler inşallah
Rica ederim canım benim ne demekHadi yaaateşekkür ederim kuzzum Allah razı olsun yine de
Merhaba benim de 6 haftalık ultrason görüntüm bu vajinal ultrason dr bir de kese sağda dedi. Bana da yorum yapabilirseniz çok sevinirimKıza benzettim canım ana 6-7-8 haftalık ultrasonu varsa daha iyi yorum yaparım
Kız canımMerhaba benim de 6 haftalık ultrason görüntüm bu vajinal ultrason dr bir de kese sağda dedi. Bana da yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederimKız canım
Vajinal yazmışsın canım vajinalse erkek ramzi teorisine göreMerhaba benim de 6 haftalık ultrason görüntüm bu vajinal ultrason dr bir de kese sağda dedi. Bana da yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Yaa öyle mi sağlıklı olsun da hiç önemi yok aslında sadece merak ediyor işte insanVajinal yazmışsın canım vajinalse erkek ramzi teorisine görebenimki sadece ramziye göre yorum Allah bilir tabi ama o teoriye göre erkek
Peki benim asla kız hissetmemem sürekli erkek hissetmem. Acaba mı bile demiyorum eminim erkek olduğundan his olarak bilemedim o yüzden nasıl hesaplanıyor ramzideRamziye göre kız canım
Bak canım burası plasenta buna göre yorum yaptım. Ultrason karından çekilmişse plasenta bebeğin sağında olunca kız diyorlar ramzi teorisine göre ve %95 doğru çıkıyor. Belki de siz %5lik kısımdasınız orasını Allah bilirPeki benim asla kız hissetmemem sürekli erkek hissetmem. Acaba mı bile demiyorum eminim erkek olduğundan his olarak bilemedim o yüzden nasıl hesaplanıyor ramzide
Belli olunca haber ver bana daYaa öyle mi sağlıklı olsun da hiç önemi yok aslında sadece merak ediyor işte insan
Ben de kese sağdaysa ve yuvarlaksa kız diye duymuştum o yüzden şaşırdım
Selam ben yine geldimBelli olunca haber ver bana da
Selam ben yine geldim
7 haftalık olduk. Karından bu sefer.Erkek mi hala?
Selam hoşgeldinEvet erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?