Merhaba dogum tarihinizi hamile kaldıgın uz ayı yazarmısınızMeraba kızlar 13 haftalık ultrson resmi doktor mınık çıkıntı gördüğünü söyledi fakat çıkıntı üzüntü değil dedı gölge var dedı net ne kız nede net erkek dedı sadece erkek olabilir 1-2 hafta sonra net bellı olcak bırde siz balar mısınınz çok heyecanlıyım:) ıkılı test ıcın ense kalınlığna bakılınca orda çıkıntı yok kız dediler kafam çok karıstı
İnşallahValla bende esımde oğlum da kız hissediyoruz radyoloji uzmanı ense ölcüsü kız dedı çıkıntı sivri değil minik dedı erkek olsa 13 de sivri belirgin çıkıntı olur dedı bızım doktor emin olamadı sadece tahminde bulundu pazarteai gidicem inşallah net kız oldğu çıkar dedğinz gibi aay çok heyecanladnım:)
Evet daha önce baktım kız çıktı ama inanmıyorum gerçekten doğru mu acaba :) korkuyorum erkek çıkıcak diye amaÇin takvimine hiç baktınmı orda net çıkyor hatta benim yengelerim takvime bakarak yaptıinşallah sizde de kız çıktı
İnşAllah önce sağlıklı olur daEvet daha önce baktım kız çıktı ama inanmıyorum gerçekten doğru mu acaba :) korkuyorum erkek çıkıcak diye ama
merhaba benimkini de hesaplayabilir misinizMerhaba dogum tarihinizi hamile kaldıgın uz ayı yazarmısınız
İnşallah hepimizin gönlünden geçen olsun sağlıklı olsun kız olsunİnşAllah önce sağlıklı olur daben de kız çok istiyorum kız çocuk bi başka oluyor ya
Nasıl hesaplıyorsunız rica etsem bana da bakar mısınız? 16.02.1993 sat. 13 martÇin takvimine hiç baktınmı orda net çıkyor hatta benim yengelerim takvime bakarak yaptıinşallah sizde de kız çıktı
Erkek gösteriyormerhaba benimkini de hesaplayabilir misiniz01.07.1998 doğum tarihim sat 2 nisan
Kız gösteriyorNasıl hesaplıyorsunız rica etsem bana da bakar mısınız? 16.02.1993 sat. 13 mart
Neye göre hesaplıyorsunuzKız gösteriyor
InşallahBende de tutar mı oğlum da erkek cıkmısyı dıpru ama bunda kız çıkar mı
İnşallah hepimizin gönlünden geçen olsun sağlıklı olsun kız olsun
Ay kız erkek ona göreNeye göre hesaplıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?