- Konu Sahibi evininannes
-
Tahmin mi yürütüyorsnz yoksa biliyormsnz
Tahmin yurutuyorum ama hep dogru tahmin ettimTahmin mi yürütüyorsnz yoksa biliyormsnz
10 kişi falan rahat kız dedi sizinle beraber iki kişi erkek dedi hayırlısı bakalm sağlıklı olsndaTahmin yurutuyorum ama hep dogru tahmin ettimbir de hislerim cok kuvvetlidir
Aynen malesefSIzin bacak arasi kapali
Bana neden yorum yapmadınız
ERKEK gibi kaçıncı hafta ?
Bacaklar kapalı 13+4ERKEK gibi kaçıncı hafta ?
karından mı bakıldı ?Bacaklar kapalı 13+4
Evetkarından mı bakıldı ?
Teşekkür ederimbildiğim kadarı ile şuan başı karından bakıldığı için solda görünüyor ama gerçek konumunda sağda. Baş kısmı sağda olunca Erkek oluyor genelde. Hayırlısı olsun.
Merhaba rica etsem bana da söyler misiniz devlet hastanesindeki doktor hiç bakmadan %90 kız dedi ama ben hep erkek hissettim hala hissim değişmedi sizce nedir? bu arada 12 haftalık hamileyimValla daha bi kere yanilmadim var ya
Canım 14 haftada banada yuzde 80 erkek dedı yanılma olurmu acabaMerhaba bugün gittim doktora %80 erkek dedi
Tekrar gittim ben erkek dedi doktorlar genellikle emin olmadan söylemiyorlarCanım 14 haftada banada yuzde 80 erkek dedı yanılma olurmu acaba
Canım bana da yorum yapar mısın bende çok merak ediyorum 9 haftalık 3 gün burdaMerhaba bugün gittim doktora %80 erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?