- 10 Eylül 2023
- 34
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Dun ogrendim erkek hatta pipisinin olduğu ultrason resmi bile var :)Nub teorisine gore kiz da o yuzden cogu kisi kiz demistir :)
Enee nub teorisinin tutmadigini duymamistim hic :) saglikla gelsinDun ogrendim erkek hatta pipisinin olduğu ultrason resmi bile var :)
Bk hatta burayada atayımEnee nub teorisinin tutmadigini duymamistim hic :) saglikla gelsin
Enee nub teorisinin tutmadigini duymamistim hic :) saglikla gelsin
Enee nub teorisinin tutmadigini duymamistim hic :) saglikla gelsin
Saglikla gelsin tosun :)Resimde ne görüyorsunuz kızlar
Hemen yazicam tesekkurlerErkekkDoğru çıkarsa yaz buraya unutma
Banada bakarmisin rica etsemKıza benziyo canım
Sence bu yeni fto 11 hafta nedir cnsiytDuruşundan ve kese şeklinden canım
Kıza benziyor canım ama tabi doktor daha iyi bilir belkide ben yanılıyorumdur Rabbim hayırlısını versin inşallahSence bu yeni fto 11 hafta nedir cnsiyt
Canımmmmmm sence benımki neyKıza benziyo canım
Doktor söylemiş olması lazm söylemedi mi orada 3 çizgi görüyorum sanki bu kız işaretiCanımmmmmm sence benımki ney
Ay herkes erkek diyo bn kız hissediyorum kafam karsto yok cnm demedıDoktor söylemiş olması lazm söylemedi mi orada 3 çizgi görüyorum sanki bu kız işareti
Büyük ihtimalle ordaki çıkıntıdan dolayı erkek demişlerdir ama o çıkıntı 13-14. Haftaya kadar iki cinsiyette de oluyor tek fark 3 çizgi varsa kız olarak kabul ediyor doktorlar öğrenirsen haber verirsin inşallahAy herkes erkek diyo bn kız hissediyorum kafam karsto yok cnm demedı
Bu kafamı karıştırdıDoktor söylemiş olması lazm söylemedi mi orada 3 çizgi görüyorum sanki bu kız işareti
Tabıkı saglıklı olsun da ınşallahBüyük ihtimalle ordaki çıkıntıdan dolayı erkek demişlerdir ama o çıkıntı 13-14. Haftaya kadar iki cinsiyette de oluyor tek fark 3 çizgi varsa kız olarak kabul ediyor doktorlar öğrenirsen haber verirsin inşallah
Göbek kordonu o canımBu kafamı karıştırdı
KarıştırmışımGöbek kordonu o canım
Rabbim sağlıklı , hayırlısını versinKarıştırmışımRabbım bılıyor saglıklı olsunda ama herkesın erkek demesi bnm kız 100 kısı erkek bn tek öle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?