- 28 Kasım 2023
- 23
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi isimsiz biriyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzz13+3 haftalık ultrason fotoğrafına göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Ay emin misiniz tahmin sayfası erkek diyor bana da kız gibi geliyorrr
Eminimmm canmm benim ultrasona cok benzyoo dumduz seninde oyleAy emin misiniz tahmin sayfası erkek diyor bana da kız gibi geliyorrr
Yine de en iyisni alah bilir hyrlisi olsnAy emin misiniz tahmin sayfası erkek diyor bana da kız gibi geliyorrr
Kaç haftalıkken öğrendiniz siz doktorlar söylemiyor erken diyeEminimmm canmm benim ultrasona cok benzyoo dumduz seninde oyle
Bgn 13 hafta kiz dediKaç haftalıkken öğrendiniz siz doktorlar söylemiyor erken diye
Bnm boyleKaç haftalıkken öğrendiniz siz doktorlar söylemiyor erken diye
Yaa 13+ 4 pozisyon çok uygundu kaçırdım bende haftaya tekrar gitmem lazımBgn 13 hafta kiz dedi
Yaa 13+ 4 pozisyon çok uygundu kaçırdım bende haftaya
Aslnda soyleyebilrdi dememis .. hyrlisiYaa 13+ 4 pozisyon çok uygundu kaçırdım bende haftaya tekrar gitmem lazım![]()
Özelde cinsiyet için ne kadar ödüyorsunuz ultrasonaBnm boyle
Ramiz teorisine göre kız gibi duruyor6+3 haftakij clnslyet tahmini yapacak biri var mi desem guler misniz cik heyecanliyim merak edlyorum ultroson karindan
6+5 karından bakildi. Yorumlayabilir misiniz?Ramiz teorisine göre kız gibi duruyor
Bosuna odemeee kizzÖzelde cinsiyet için ne kadar ödüyorsunuz ultrasona
Konya eregli iki kez 500 tlÖzelde cinsiyet için ne kadar ödüyorsunuz ultrasona
Konya eregli iki kez 500
Sizinki de sağda duruyor kız gibi6+5 karından bakildi. Yorumlayabilir misiniz?
Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen 12 haftalığızEminimmm canmm benim ultrasona cok benzyoo dumduz seninde oyle