- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Buse baran
Erkek canım bnceArkadaşlar benimde doktor henüz erken dedi ama çok merak ediyorum 12+5 oldu tahmin edebilir misiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek canım bnceArkadaşlar benimde doktor henüz erken dedi ama çok merak ediyorum 12+5 oldu tahmin edebilir misiniz![]()
Dün Dr emin değilim yüzde 60 kiz dedi sence yanılma olabilir mi hiç hareket etmedi sadece bu pozisyonErkek canım
Benimkinede bakabilirmisiniz rica etsem6-7 haftalık usg de ilk kese görüntüsü veriyorlar ya o haftalarda çekilmiş varsa
Vajinal ultrasonBenimkinede bakabilirmisiniz rica etsem![]()
Bir oğlum var bu kaza kurşunuKız görünüyor![]()
6+3 vajinal ultrason. Benim ki sizce nebu bence erkeksağlıkla gelsin
![]()
Bu erkek görünüyorBanada bakar mısınız
Ay heyecan yaptım6+3 vajinal ultrason. Benim ki sizce ne3 erkekten sonra kızdır inşallah
![]()
Kiiiizzzz miii dedinizzz ayyyAy heyecan yaptımTeoriye göre de kız gibi duruyor
diğer haftalarda ki usg yi de atın nub a göre yine bakarız
![]()
Cevabınız için çok tşk ederim iki kızım var çok anlamıyorum sağlıkla dogsunlar inşallahBu erkek görünüyor![]()
Kıza benzettim canım hayırlısı olsun inşallahBenimkinede bakabilirmisiniz rica etsem![]()
Erkek canım hayırlısı olsunBanada bakar mısınız
Yani %100 lerde bile yanılma olabiliyor ki %60 demiş kesinliligü yok. Bana göre erkek ama ne gelirse sağlıklı gelsin inşallahDün Dr emin değilim yüzde 60 kiz dedi sence yanılma olabilir mi hiç hareket etmedi sadece bu pozisyon
Amin teşekkürler canımKıza benzettim canım hayırlısı olsun inşallah
Tşk ederim canım rabbim kucagimizi almaya nasip etsin eli ayağı düzgün olsun bunlar meraktan hep yoksa rabbim ne verirse hayırlısını verirErkek canım hayırlısı olsun
Çok anlamıyorum ama kafa erkek gibi duruyor sağlıklı olsunBanada bakarmisiniz12+0