- Konu Sahibi Buse baran
Cok tesekkurler, onemli olan sagligi tabikiÇok anlamıyorum ama kafa erkek gibi duruyor sağlıklı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler, onemli olan sagligi tabikiÇok anlamıyorum ama kafa erkek gibi duruyor sağlıklı olsun![]()
Uzaktan daha net bir ultrason resmi yok muBanada bakarmisiniz12+0
Uzaktan daha net bir ultrason resmi yok mu
Bu erkek görünüyorKızlar merhaba, keseden cinsiyet tahmini yapılabiliyor mu gerçektenMerak ettim bende herkes birşeyler hissediyor ama siz ne hissedeceksiniz acaba
![]()
Teşekkür ederimBu erkek görünüyor![]()
Benimkinede yorum bekliyorumBu erkek görünüyor![]()
Başka usg görüntüsü var mı kesenin ilk göründüğü ultrason falanBenimkinede yorum bekliyorum![]()
Bide bu var 10+5. Doktora gec gitmistim o yuzden baska yok malesefBaşka usg görüntüsü var mı kesenin ilk göründüğü ultrason falan
teoriye göre Kız görünüyorBide bu var 10+5. Doktora gec gitmistim o yuzden baska yok malesef
Nub a baktığımda arada kaldım ama kemik yapısı kıza benziyorBana da söyler misinizEki Görüntüle 3353683
Merhabalar Rabb'im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bizede bakar mısınız merak ettim deNub a baktığımda arada kaldım ama kemik yapısı kıza benziyorgönlünüzden geçen sağlıkla gelsin
![]()
kız GörünüyorMerhabalar Rabb'im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bizede bakar mısınız merak ettim de![]()
kız Görünüyornub a göre kesenin ilk göründüğü usg var mı tutunma şekline bakalım
Bu ilk USg fotomuzkız Görünüyornub a göre kesenin ilk göründüğü usg var mı tutunma şekline bakalım
Evet kız bebek tahminimBu ilk USg fotomuz
Evet kız bebek tahminimhayırlısı olsun inşallah