- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
- Konu Sahibi Buse baran
-
Belirtiler değişkenlik gösteriyor kişiye göre değişebilir , kese şekli ve beneğin tutunma şekline göre tahminim kızMerhaba benim fotoğrafımı da yorumlayabilir misiniz çok merak ediyorum eşim yüzüne bi güzellik geldi dedi ve hep tuzlu yiyorum tatlı canım istemiyor 5 haftalık ve 6 hafta 3 günlük
12 haftalikken kiz demistiniz ama suan 15+1 fikriniz aynimi acaba merak ettimBelirtiler değişkenlik gösteriyor kişiye göre değişebilir , kese şekli ve beneğin tutunma şekline göre tahminim kız
Çok net değil ama bacak arası boş gibi duruyor kız diye düşünüyorum12 haftalikken kiz demistiniz ama suan 15+1 fikriniz aynimi acaba merak ettim
Erkek dedi aslinda ama net konusmadi doktorÇok net değil ama bacak arası boş gibi duruyor kız diye düşünüyorumHaftası cinsiyeti söylemek için gayet iyi aslında meden söylemedi ki acaba
nub bölgesi hiç net değil kemik şekli kız gibi duruyor ya da haftasına göre biraz geriyse geç döllenme dedikleri o yüzden kibar bir kıza benzetmiş olabilirimErkek dedi aslinda ama net konusmadi doktor
Tam tersi aslinda, hafta olarak ileri de suannub bölgesi hiç net değil kemik şekli kız gibi duruyor ya da haftasına göre biraz geriyse geç döllenme dedikleri o yüzden kibar bir kıza benzetmiş olabilirim
Eki Görüntüle 3348990 cinsiyet tahmini yapabilen varmı 6 aydayiz hala cinsiyet göstermedi
Benimkine bakar mısınız hiç önemi yok sağlıklı olması yeterli ama merak ettim6-7 haftalık usg de ilk kese görüntüsü veriyorlar ya o haftalarda çekilmiş varsa
Ay cok şaşırdım ilk USG goruntusunden tahmin yapabiliyorsunuzSağlıkla gelsin inşallah
Kıza benziyor canım :)Benimkini de tahmin edersiniz rica etsem çok merak ettim
Benimkine de bakın lütfen bi önceki mesajKıza benziyor canım :)
Bizede bakar mısınız 15 haftalıkKıza benziyor canım :)
bu erkek gıbı görunuyor , haftası gayet iyi aslında belli değil mi henüz :)Bizede bakar mısınız 15 haftalık
Bu kız gibi duruyorBenimkine bakar mısınız hiç önemi yok sağlıklı olması yeterli ama merak ettim
Benimkinide tahmin edermisiniz
Erkeğe benziyor dedi ama net demedibu erkek gıbı görunuyor , haftası gayet iyi aslında belli değil mi henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?