- Konu Sahibi Buse baran
-
Valla 1 kizim 1 oglum var ikisinde de mide bulantisi yasadimAlakası yok bulanır neden bulanmasin erkektede kizdada mide olan üstü bulanır
Cinsiyetle alakasi yok bulantinin bence bünye meselesiValla 1 kizim 1 oglum var ikisinde de mide bulantisi yasadim
Kesinlikle oyleCinsiyetle alakasi yok bulantinin bence bünye meselesi
Karından 9 haftalık bana da bakar mısınız lütfenBaşka usg var mı emin olamadım birde karından mı vajinal ultrason mu
Canım her gebelik farklı oluyo derler ama benim kızıma çok benziyor , kız benceMerhaba 8 . Haftadan bızde cinsiyet tahmini yorumu alabilir miyiz
Kız gibi görünüyorKarından 9 haftalık bana da bakar mısınız lütfen
Bu erkek gibiMerhaba 8 . Haftadan bızde cinsiyet tahmini yorumu alabilir miyiz
Teşekkür ederimKız gibi görünüyor
Kızlar benim de 13+4 .Resmen amuda kalkmıs.tahmin yürütebilir misinizEki Görüntüle 3357227 .
banada bakar misin lutfen yuzustu yatiyor dedi doktorBu erkek gibi
Bana da bakarmısın karından ultrasonBu erkek gibi
Tek bu usg mi var elinizde , şimdilik kız yönünde görünüyorBana da bakarmısın karından ultrason Eki Görüntüle 3358588
Evet şuan tek bu var, farklı ultrason alınca eklerim inşallahTek bu usg mi var elinizde , şimdilik kız yönünde görünüyor
TeşekkürlerBu erkek gibi
Merhaba benim fotoğrafımı da yorumlayabilir misiniz çok merak ediyorum eşim yüzüne bi güzellik geldi dedi ve hep tuzlu yiyorum tatlı canım istemiyor 5 haftalık ve 6 hafta 3 günlükTek bu usg mi var elinizde , şimdilik kız yönünde görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?