- 22 Kasım 2023
- 140
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi meltem-345
-
Merhaba sağlıkla gelsin . Kız diyorum benMerhaba kızlar 11+1 haftalık ultrasyon görüntüm cinsiyet tahmini olan var mı acabadoktor 14.haftadan sonra söyleyecekmiş birde uştrasyonda her şey normal mi sizce doktor sorun yok dedi ama bebeğimin sanki bacaklarını havaya kaldırmış gibi tam net göremediğim için içim rahat etmedi
Merhaba sağlıkla gelsin . Kız diyorum ben
Bu daha çok küçük minicikBana da yorum yapar mısınız 9 haftalık
olurBu daha çok küçük minicik11 haftadan sonrasını atarsınız olur mu?
Bu daha çok küçük minicik11 haftadan sonrasını atarsınız olur mu?
10 hafta 3 günlük bakabilirmisinizMerhaba sağlıkla gelsin . Kız diyorum ben
Merhaba 11 . Haftadan sonra atarsanız daha iyi olur bu şekilde küçük olduğu için yanılma çok oluyor10 hafta 3 günlük bakabilirmisiniz
Bana da yapabilirmisiniz 10+6Bu daha çok küçük minicik11 haftadan sonrasını atarsınız olur mu?
Merhaba canım 11. Haftadan sonra atar misin 12 ye doğruBana da yapabilirmisiniz 10+6 Eki Görüntüle 3352163
Merhaba 11 . Haftadan sonra atarsanız daha iyi olur bu şekilde küçük olduğu için yanılma çok oluyor
Erkek bence seninki canimBize bakar mısın canım 12 haftalik
Dr yüzde 60 kız dedi bende arada kaldımErkek bence seninki canim
O hareket halindeyken daha iyi görmüş olabilir canim ama ben erkeğe benzttim .netleşirse yaz bana daDr yüzde 60 kız dedi bende arada kaldım
Tamam yazarım bende merakta kaldimO hareket halindeyken daha iyi görmüş olabilir canim ama ben erkeğe benzttim .netleşirse yaz bana da
KizBana da yapabilirmisiniz 10+6 Eki Görüntüle 3352163
Merhaba vakada bakar mısınız:))Erkek bence seninki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?