Canım bende 12. Haftaya girdim doktor banada kıza benziyor ama bu haftalarda net anlayamayız iki hafta sonra bir bakarız erkek çıkar brlli olmaz 16. 17.haftalarda net söyleyebilirim dedi :) biz bu hafta nipt yaptırdık orda belli olacakmış sağlıklı gelsinde tabi cinsiyet önemli değil :))Eki Görüntüle 3370734 iyi günler bebegim 12 haftalik bir doktor geçen erkek dedi bugün ise başka doktor kiz dedi acikcasi burda görünce bende merak ettim sizce cinsiyet nedir
KızKizlar benim de ultrason resmine bakar misiniz 12 haftalikEki Görüntüle 3373400
ErkekEki Görüntüle 3373418 Kızlar benimkine de anlayan varsa bakabilir mi
Ben erkeğe benzettimKizlar benim de ultrason resmine bakar misiniz 12 haftalikEki Görüntüle 3373400
Ee daha bunda bişi yokkiEki Görüntüle 3373418 Kızlar benimkine de anlayan varsa bakabilir mi
Daha belli olmuyoki 12 haftaların daha net zaten 12 . Hafta erkekse anlıyolar genelde. Kızı karıştırabiliyorlar kordon bağından dolayıKızlar remzi teorisine gore cinsiyet tahmini yapılıyormuş 7 haftalık henüz benim içinde tahminde bulunurmusunuz
12 de zaten doktor soyluyo ama bu kese yapısından anlıyorlar ya ondanDaha belli olmuyoki 12 haftaların daha net zaten 12 . Hafta erkekse anlıyolar genelde. Kızı karıştırabiliyorlar kordon bağından dolayı
Yaa bu kese yapısı için istiyorlar ya bebek olusmadan mı ilk olusurkenki kese şeklini atın die. Ondan merak ettim bendeEe daha bunda bişi yokki
Benim hatırladığım yumurta şeklindeyse erkek, yuvarlaksa kız flndı snaırımYaa bu kese yapısı için istiyorlar ya bebek olusmadan mı ilk olusurkenki kese şeklini atın die. Ondan merak ettim bende
Ahahah o da dogru ilk hamileligimde herşeeyyy ve herkess erkek diyordu karın yapımdan tut ekşi tatlı sevmeme kesesi bilmem nesi. 12. Haftada kız dedi doktor 5. Aya kadar eminmisiniz diye sordum doktora sonuc kızım oldu. Cokta guzel oldu. :).Benim hatırladığım yumurta şeklindeyse erkek, yuvarlaksa kız flndı snaırım
Bide ultrasonda bebek sağdaysa erkek, soldaysa kız fln diyolardı. Ama bunları. Hepsini bizim doğum yaptığımız grup çözertmiştiartık inancım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?