• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

Amin amin şuan adet gecikmem ne olur dua edin hamile olayım gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim değer 0.48 çıktı 😔
Helede benimki erkek bebekse dahada çok şasırıcam. Çünkü üçüncü kızda erkek olsun diye neler yaptım. Yumurtlama günü sağa yatma. Ama bu hamileliğimde sipral takılı olduğu halde eşimde korunuyodu yani bir mucize gebelik bakalım nasipte ne var

Amin amin inşallah herşey rabbimin elinde ol derse olur rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah gonlunuzde ki evladı nasip eder sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü erkek evlat nasip eder cinsiyetini öğrenince bizimlede paylaşirmisin canım
Tabi yazarım buraya inşallah

Yaaa ne güzel rabbim sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun demekki yiyecek lokması varmış bebişin rabbim kaderini bahtını açik etsin inşallah valla banada dua edin benimde bebişim olsun

Yaaa ne güzel rabbim sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun demekki yiyecek lokması varmış bebişin rabbim kaderini bahtını açik etsin inşallah valla banada dua edin benimde bebişim olsun
Tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah.

Cinsiyet tahmini.alabilirmiyim kızlar lütfen 12 haftalik burda

Eklentiler

• GAG-1747042466958.webp
    GAG-1747042466958.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 7
Back
X