Banada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektimKese şekline göre erkek bence. Sağlıkla kucağınıza alın
Sizinki de erkek benceBanada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektim
3 kızım var Rabbim sağlıkla hayirlisiyla erkek de nasip etsin inşallahSizinki de erkek bence
Rabbim gönlünüzdeki hayırlı versin inşallah. Benimde iki kızım inşallah benimde oğlum olur 7 haftalık gebeyim bende3 kızım var Rabbim sağlıkla hayirlisiyla erkek de nasip etsin inşallah
Amin Rabbim ikimizede erkek nasip eder o duyguyuda yatmayı nasip etsin inşallah sizin ultrason görüntüsü nasıl.bu arada bende 9 haftalık oldumRabbim gönlünüzdeki hayırlı versin inşallah. Benimde iki kızım inşallah benimde oğlum olur 7 haftalık gebeyim bende
Sizinkine benziyor fasulye gibi kese. Aminn inşallahAmin Rabbim ikimizede erkek nasip eder o duyguyuda yatmayı nasip etsin inşallah sizin ultrason görüntüsü nasıl.bu arada bende 9 haftalık oldum
irkekKızlar 6 haftalık ultrasonla cinsiyet tahmini yapabilen varmı ?
Bana da baktınız mi
çok net göremiyorum ama içime kız doğduBanada bakarmisiniz ben ekranın resmini cektim
Bu 6 haftalıkçok net göremiyorum ama içime kız doğdu
erkek gibi kesesi. benim oğlumun kesesi de böyleydiBu 6 haftalık
Bende sizinle aynı durumdayım 3 kızım var 13 haftalık hamileyim. İnşaallah hayırlısıyla ikimizinde sağlıklı hayırlı oğulları olur.3 kızım var Rabbim sağlıkla hayirlisiyla erkek de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?