- 23 Şubat 2019
- 337
- 114
- 103
- 34
Yapay zekada bana erkek dedi ultrasyon ramzi teorisine göreBende sizinle aynı durumdayım 3 kızım var 13 haftalık hamileyim. İnşaallah hayırlısıyla ikimizinde sağlıklı hayırlı oğulları olur.
Senin için yapay zeka erkek dediEki Görüntüle 3603742 bana da yorum yapar mısınız bu 9+6 ultrason görüntüsü
Bu da yeni görüntü tekrar bakar mısın rica edersemSenin için yapay zeka erkek dedi
Bizimkilerin duruşu aynı gibi seninki de sırt dönmüşEki Görüntüle 3605360 bana da yorum yapabilir misiniz
Sizin cinsiyet neBizimkilerin duruşu aynı gibi seninki de sırt dönmüş
Bende bugün gittim doktor çok hareketli boyunu bile ölçemedim dedi ama cinsiyete alakalı hiç bir şey demedi haftaya konuşuruz dedi ama sabırsızlanıyorum bendeSizin cinsiyet ne
Bende çok merak ediyorum devlete gittim daha erken dedi 13+5 haftalık. Sizin ne kadarlık?Bende bugün gittim doktor çok hareketli boyunu bile ölçemedim dedi ama cinsiyete alakalı hiç bir şey demedi haftaya konuşuruz dedi ama sabırsızlanıyorum bende
13+0 canım normalde 12+6 ydı biraz ileride gidiyor sanırımBende çok merak ediyorum devlete gittim daha erken dedi 13+5 haftalık. Sizin ne kadarlık?
Sizde devlete mi gidiyorsunuz yoksa özele mi devlet kolay kolay söylemiyor13+0 canım normalde 12+6 ydı biraz ileride gidiyor sanırım
Özele gidiyorumSizde devlete mi gidiyorsunuz yoksa özele mi devlet kolay kolay söylemiyor
Özel daha çabuk söyleyebiliyorÖzele gidiyorum
Artık haftaya öğrenecem bakalımÖzel daha çabuk söyleyebiliyor
Bunada erkek dediEki Görüntüle 3605360 bana da yorum yapabilir misiniz
Kızlar bana da yorum yapın yaEki Görüntüle 3605291 Kızlar 13. Hafta bana da yorum yapar mısınız cinsiyet hakkında doktor haftaya belli olur dedi ama dayanamıyorum
Teşekkürler canımBunada erkek dedi
Kaç haftalık oldunTeşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?