Cinsiyet tahmini

Üç kere erkek bebeğe hamile kaldım hepsi daha üstte sağa yakın konumdaydı tesadüf mü bilmiyorum ona istinaden dedim az sabredin çok gğzel heyecanlar
Banada yorum yapabilir misniz

Eklentiler

• 7E0D8993-5FD9-457A-9D19-20C507E896E1.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 10
Doktor banada bebek sağda, sağa tutunmuş dedi. Resimde tersi çıkıyormuş. Ama bilmiyorum tabi
Bunu doktor mu söyledi bende alttan muayene olunca yumurtlama döneminde pik gördükten 3 gün sonra gittim ve bana sağ tarafımdakinin iyi büyüdüğüni söyledi fakat ultrasonda solda bunu çözemiyorum bende

Malesef birşey demedi simdilik biraz gercekci bir doktor daha erken oldugu için sanırım mevzusu bile acılmadı
Tecrübeli bir doktor için erken değil 11 haftada net erkek demişti doktorum üç gebeliktede değişmedi arkadaşlarımda 12 gibi öğrendiler gerçi erkekler erken gösteriyor çoğu ama anlayan kızda da yanılmıyor

Bunu doktor mu söyledi bende alttan muayene olunca yumurtlama döneminde pik gördükten 3 gün sonra gittim ve bana sağ tarafımdakinin iyi büyüdüğüni söyledi fakat ultrasonda solda bunu çözemiyorum bende
Benim gittiğimde 4 haftalıktı. Doktor sadece keseyi gördü. Benimde sağımda gezdiriyo cihazı, sağa tutunmuş dedi. Sağdan yumurtlayıp sola yerleşiyormu onu bilmiyorum.

Evet mantıklı tabiki benimde ilk çocugumu 13.haftada ögrendik erkekti onlar daha kolay belli oluyor bakalım nasip bunda ne olur

Merhabalar bugün tarama testinde verdiler tahminen cinsiyet nedir banada söyleyebilir misiniz bu tabiki erakdan önce sağ salim eli ayağı duzgun sağlıklı hayırlısı olsun hangisi olursa olsun

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-24-12-35-15-942_com.whatsapp.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2025-06-24-12-35-10-095_com.whatsapp.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1
Merhabalar bugün tarama testinde verdiler tahminen cinsiyet nedir banada söyleyebilir misiniz bu tabiki erakdan önce sağ salim eli ayağı duzgun sağlıklı hayırlısı olsun hangisi olursa olsun
Hayırlı olsun öncelikle. Bebek ne tarafınızda oluştu bir de karından mı görüntü? Ben daha ikili test yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…