Kız büyük ihtimalleKızlar Merhaba 15 haftalık hamileyim aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Normalde özele gidiyorum o da 2 kez ayrı haftalarda baktı kız dedi bugün devlet hastanesine gittim erkeğe benziyor dedi kafam iyice karıştıKız büyük ihtimalle
Yok bence yüksek ihtimal kız kordon ile karıştırmış olabilirler belki pipi sanılmıştırNormalde özele gidiyorum o da 2 kez ayrı haftalarda baktı kız dedi bugün devlet hastanesine gittim erkeğe benziyor dedi kafam iyice karıştı
Normalde özele gidiyorum o da 2 kez ayrı haftalarda baktı kız dedi bugün devlet hastanesine gittim erkeğe benziyor dedi kafam iyice karıştıKız büyük ihtimalle
inşallah sağlıklı olsun da gönlüm de kız vardı hayırlısıyla bakalımKız bencesağlıklı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
inşallahYok bence yüksek ihtimal kız kordon ile karıştırmış olabilirler belki pipi sanılmıştır
İnşallahNormalde özele gidiyorum o da 2 kez ayrı haftalarda baktı kız dedi bugün devlet hastanesine gittim erkeğe benziyor dedi kafam iyice karıştı
inşallah sağlıklı olsun da gönlüm de kız vardı hayırlısıyla bakalım
inşallah
AminnnnnİnşallahRabbim gönlünüze göre hayırsıyla versin
Erkek bence sağlıklı dünyaya gelsin inşallah11hafta 5günlük. Tahmini olan varmı acaba
Çok teşekkür ederimErkek bence sağlıklı dünyaya gelsin inşallah
Rica ederim çıkıntı olursa erkek diyorlarÇok teşekkür ederimAcaba neye göre böyle bir tahminde bulundunuz
Şimdiye kadar kız diyen olmadı)Rica ederim çıkıntı olursa erkek diyorlarhayırlısı olsun tabiki
Ya bende erkek gibi gördüm ve hissettimŞimdiye kadar kız diyen olmadı)
Keseden de tahmin oluyormuş da ben anlamıyorumŞimdiye kadar kız diyen olmadı)
Galiba çoğu nub çıkıntısına göre tahmin yapıyor. Onun açısına göreKeseden de tahmin oluyormuş da ben anlamıyorum
Erkek nubu benim oğlanla neredeyse aynı çıkmış11hafta 5günlük. Tahmini olan varmı acaba
Bakalım hayırlısı) 14haftalık olduk şimdi. Kontrolde belli olur artıkErkek nubu benim oğlanla neredeyse aynı çıkmış
Evet evet olurBakalım hayırlısı) 14haftalık olduk şimdi. Kontrolde belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?