Peki 11hafta 6günlük bir görüntü. Nubun sonradan açısını değişme gibi bir durumu oluyormu acaba?Evet evet olur
ZannetmiyorumPeki 11hafta 6günlük bir görüntü. Nubun sonradan açısını değişme gibi bir durumu oluyormu acaba?
Keseden miGaliba çoğu nub çıkıntısına göre tahmin yapıyor. Onun açısına göre
Banada yorum yapar msnzzz 11 haftalıkkKızlar Merhaba 15 haftalık hamileyim aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Merhabalar. Bebeğinizin nubu görünmüyor ama kafa yapisini erkeğe benzettim ben. Öğrenince yazın lütfenKızlar Merhaba 15 haftalık hamileyim aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Merhaba,tamamdır yazarımMerhabalar. Bebeğinizin nubu görünmüyor ama kafa yapisini erkeğe benzettim ben. Öğrenince yazın lütfen
15.hafta ama pozisyon uygun olmadığı için tam belli olmadı cinsiyetiErkek nubu benim oğlanla neredeyse aynı çıkmış
15.hafta ama pozisyon uygun olmadığı için tam belli olmadı cinsiyetiErkek nubu benim oğlanla neredeyse aynı çıkmış
Bacak arası sanırım görünen boş görünüyor ama tek resimden belli olmaz tabi15.hafta ama pozisyon uygun olmadığı için tam belli olmadı cinsiyeti
15 haftalık. Ama pozisyon uygun olmadığı için tam belli olmadıErkek bence sağlıklı dünyaya gelsin inşallah
Mrb tahminniz var mı acaba :)Merhabalar. Bebeğinizin nubu görünmüyor ama kafa yapisini erkeğe benzettim ben. Öğrenince yazın lütfen
Rica etsem bana da bakar mısınız? 11+4Erkek bence sağlıklı dünyaya gelsin inşallah
Ay sanırım erkek bacak arasında bir çıkıntı var gibi görüyorumRica etsem bana da bakar mısınız? 11+4
Bana da bakabilir misinizAy sanırım erkek bacak arasında bir çıkıntı var gibi görüyorumsağlıklı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
Yok bacak arasını tam açmadıBacak arası sanırım görünen boş görünüyor ama tek resimden belli olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?